billigste mobilabononnement 2021
Hvad er Eesy?

Eesy er et nyt selskab som tilbyder mobil abonnementet. De er ejet af TDC og bruger derfor deres master.

Hvordan adskiller Eesy sig?

Eesy har ønsket om at operer 100% digitalt, og at skabe et lille gennemskueligt abonnementet selskab uden nødvendige tillægsprodukter.

Hvad får du med et Eesy mobilabonnement?

Du får et af Danmarks billigste mobilabonnementer, og samtidig ikke have dårligere forbindelse. TDC har gennem længere tid været Danmarks bedste og hurtigste mobilnetværk.

Virker Eesy Som Mobilabonnement?

Ja Eesy mobilabonnement virker. Deres abonnement er et af de billigste mobilabonnementer i 2021, og deres dækning er godt. Der er dog enkelte ulemper med deres mobilabonnement.

Hos Eesy ønsker de at gøre det så enkelt for dig som muligt, uden at du behøver gå tilbage til stenalderen. Eesy har derfor en minimalistisk tilgang, hvor det ikke handler om alt det tilbehør og alle de features, som andre teleselskaber tilbyder.

Hos Eesy får du altså først og fremmest fri tale, sms og mms og så selvfølgelig data og roaming i udlandet. Eesy priser er billige i forhold til andre udbydere, ikke mindst fordi der ikke er noget oprettelsesgebyr. Det betyder, at du ikke skal betale for dit sim-kort, men får det ganske gratis oven i pakken. 

I denne artikel vil vi give dig en helhedsvurdering og anmeldelse af Eesy Mobil og forhåbentlig hjælpe dig i din søgen efter det bedste og billigste mobilabonnement til netop dine behov.

Vi har valgt at lave et overblik over fordele og ulemper for dig, for at få et bedre overblik over hvad der er godt og hvad der er mindre godt.

Fordele ved Eesy

 • Ingen binding
 • 5G er nu tilgængelig
 • Ingen oprettelsegebyrer
 • Ingen tillægsydelser
 • Hurtig oprettelse og skift af abonnement
 • Anvender TDCs netværk – Kåret til Danmarks bedste netværk
 • Kompensationsordninger
 • 100 % digitalt teleselskab
 • Billige og gennemskuelige priser
 • 10% bonus hver måned for Coop medlemmer
 • Datadelingskort til 20 kroner/md
 • Fri tale i alle abonnementer

Ulemper ved Eesy

 • Understøtter ikke volte og WiFi calling på OnePlus telefoner
 • Telefonsvarer er ikke automatisk sat til (Eesy skal kontaktes for ændringer)
 • Standard funktion med en spærring på overtakseret SMS’er (Eesy skal kontaktes for ændringer)
 • TDCs net har udfordringer med Google Pixel telefoner som gør, at man manuelt skal sætte APN-indstillinger
 • Tilbyder ikke mobilt bredbånd
 • Sælger ikke telefoner
 • Ikke muligt at tilkøbe ekstra data
 • Ingen mulighed for tilkøb af underholdningspakker
 • Ingen fysiske butikker

Eesy Priser mobilabonnementer

Som nævnt så er Eesy faktisk en af de billigste mobilabonnementer på markedet lige nu. Til pengene får du også fremragende signal, uanset hvor du er i landet. Her er deres priser på nuværende tidspunkt, og de kører endda med et tilbud på halvpris de første 3 måneder.

Eesy i forhold til andre billige mobilabonnementer

Eesy tilbyder et mobilabonnement, der lægger sig i feltet af andre lavprisselskaber og tilbyder en lang række af enkle pakker, der kan tilpasses den enkeltes dataforbrug. Eesy hører under TDC (Nuuday), og det er derfor et lavprisselskab, der trækker på den mobildækning, som TDC er garant for.

Hvis man sammenligner Eesy med andre billige mobilabonnementer såsom CBB, Callme og Telmore. Så er Eesy faktisk billigst på baggrund af værdi, altså du kan få fri tale og mest mulig GB data for pengene via. Eesy.

Callme er et godt og billigt selskab, og du skal kun betale 99kr,- for at modtage fri tale, fordelen ved Callme er også at du kan tilkøbe telefoner med abonnement. Så for folk som blot skal have abonnement er Eesy altså stadig en bedre løsning.

Telmore og CBB tilbyder nogenlunde samme løsninger. CBB er lidt billigere, men Telmore har fordelen ved at tilføje andre ydelser og tjenester oveni betalingen.

Hvad siger forbrugerne om Eesy mobilabonnement?

Da Eesy stadig er en af markedets nyeste spillere, har de endnu ikke nær så mange anmeldelser som andre mobilselskaber på Trustpilot.

Deres næsten 300 nuværende anmeldelser giver dem dog en samlet score på 4,4. Ved første indtryk virker dette jo som et fremragende resultat. Men sammenligner man mobilselskabet med et af de andre lavprisselskaber som fx CBB, der ofte også karakteriseres som et godt og billigt mobilabonnement, finder man altså en samlet score på 4,7, blot baseret på hele 30.000 anmeldelser.

Det kan derfor være en god idé at være kritisk på trods af Eesys høje score. De er fortsat klassens nye dreng og har ikke indsamlet nok anmeldelser på Trustpilot til at give et fyldestgørende billede af deres service.

Ser man på de positive anmeldelser på Trustpilot, er det beretninger om optimal dækning, hurtig oprettelse og god service, der hyppigt optræder fra Eesys forbrugere.

Derudover bliver pakkernes priser fremhævet som en væsentlig fordel. Her er der blandt andet skabt positive oplevelser for forbrugerne ved automatiske prisnedsættelser på deres abonnementer og fri data over sommeren.

De mere negative anmeldelser har derimod fokus på den manglende mulighed for 5g og eSim, og en stor utilfredshed med, at mobilabonnementet ikke understøtter alle telefoner. Her oplever forbrugerne, at Volte og Wifi-opkald ikke kan foretages på Oneplus telefoner.

Derudover at der er udfordringer med Google telefoner, hvor internettet manuelt skal opsættes. Endnu en negativ faktor, der går igen på anmeldelserne, er manglen på en automatisk telefonsvarer. Dette betyder altså, at man som kunde ved Eesy selv skal kontakte dem for at få en telefonsvarer.

Skal Eesy være dit nye mobilabonnement?

Eesy er et billigt mobilabonnement til dig, der gerne vil udenom bindingsperioderne, og derfor have muligheden for at opsige dit abonnement fra dag til dag.

Det er ligeledes et abonnement, der kan anbefales, hvis du bruger meget taletid, da alle abonnementer indeholder fri tale. Hvis du derimod har et minimalt dataforbrug, kan du være bedre stillet med et billigere mobilabonnement hos en anden udbyder.

En klar fordel ved Eesy er dog, at de opererer på TDCs netværk, og du derfor billigt får et kvalitetsbevidst abonnement. Dog uden muligheden for 5g på nuværende tidspunkt, hvilket er værd at have i mente, hvis du er indehaver af en 5g-telefon eller overvejer et køb i den nærmeste fremtid.

Eesy Mobil er primært til dem, der foretrækker en ligetil mobilløsning uden tillægsprodukter. Der er nemlig ingen mulighed for et mobilabonnement med streaming eller musiktjenester. Dette burde derfor også indgå i dine overvejelser, hvis du er vant til at spare penge på Netflix eller Spotify gennem dit abonnement.

Inden du skifter til Eesy mobilabonnement

Inden du bestiller et Eesy mobilabonnement, så anbefaler vi, at du undersøger, hvorvidt Eesy dækker dit lille hjørne af verden. Med dækningskort fra Eesy kan du let se om, der er mobil dækning der, hvor du eller din familie bor.

Mobilmastere fungerer på den måde, at jo tættere du er på en, jo bedre er hastigheden for din Eesy dækning. Jo længere du er fra en mobilmast, jo svagere er signalet, og derfor går det også langsommere. Og bor du i dele af landet, hvor du ikke har god mobildækning, er Eesy ikke en god løsning, hvis du primært er på udkig efter en mobilbredbåndsløsning.

Derudover burde du overveje om fordelene vægter højere for dig end ulemperne. Det kan nemlig konkluderes, at der på nuværende tidspunkt oplevelse en ligevægt af fordele og ulemper.

Især hvis du er indehaver af Oneplus eller Google telefon, hvor nogle af ulemperne primært er rettet mod disse mobiltyper. Du ville derfor muligvis kunne opnå en bedre helhedsoplevelse med en anden udbyder.

Samlet vurdering- Hvad kan gøres bedre?

Eesy tilbyder fantastiske abonnement løsninger til billige penge. Dækningen og hastigheden er stabilt, selv ud omkring landet.

Selvom Eesy nu har de fordele som de har, er der stadig plads til forbederinger.

De fleste mobiltelefoner kommer nu med 5G, og på nuværende tidspunkt kan Eesy stadig ikke tilbyde 5G. I forlængelse af det understøtter den heller ikke de features som medfølger i en OnePlus telefon, som er i vækst.

Der er heller ikke meget fleksibilitet hos Eesy, altså du kan ikke købe telefoner, ydelser eller andre tjenester.

Udover de små skavanger, så er Eesy stadig et fantastisk abonnement, og vi fra VirkerDet.dk anbefaler det.

Læs også vores anmeldelse Lunar Bank Anmeldelse – Er det en bank for dig? og Telmore Play anmeldelse – Masser af underholdning ellers også se vores kategori Elektronik og Teknologi

Anmeldelsen er udarbejdet på baggrund af en dataindsamling af personlige erfaringer og oplevelser fra Eesys forbrugere, samtaler med personalet såvel som en sammenligning af markedets mobilabonnementer. Anmeldelsen vil ajourføres i takt med eventuelle ændringer ved Eesy. Du kan besøge Eesy her. Vi er ikke samarbejdspartnere med Eesy.

En reaktion

 1. Jeg har lige skiftet til Eesy og alt ved det er perfekt. Jeg kunne ikke finde en eneste fejl ved det. Alt kører som det skal og jeg kommer endda ud fra landet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Dette websted er beskyttet af ReCaptcha og Google's Privatlivspolitik og Vilkår for anvendelse.