Eesy Mobilabonnement Anmeldelse

billigste mobilabononnement 2021

Hvad er Eesy mobil? Eesy er muligvis et af de billigste mobilabonnement i 2021 og er ejet af TDC. De opererer som et 100% digitalt teleselskab Eesy er skabt i ønsket om at skabe et lille gennemskueligt mobilselskab uden unødvendige tillægsprodukter.

Hvad får du med et Eesy mobilabonnement? Du får et af Danmarks billigste mobilabonnementer uden at gå ned på kvaliteten. Du får nemlig et abonnement, der kører på TDCs netværk som, for sjette år i træk, er blevet kåret til Danmarks bedste og hurtigste mobilnetværk.

Hvad er fordelene ved Eesy? En af de væsentlige fordele ved Eesy er, at du får et gennemskueligt mobilabonnement uden binding, oprettelsesgebyr eller overraskelser med småt.

I denne artikel vil vi give dig en helhedsvurdering og anmeldelse af Eesy Mobil og forhåbentlig hjælpe dig i din søgen efter det bedste og billigste mobilabonnement til netop dine behov.

Anmeldelsen er udarbejdet på baggrund af en dataindsamling af personlige erfaringer og oplevelser fra Eesys forbrugere, samtaler med personalet såvel som en sammenligning af markedets mobilabonnementer. Anmeldelsen vil ajourføres i takt med eventuelle ændringer ved Eesy. Du kan besøge Eesy her. Vi er ikke samarbejdspartnere med Eesy.

Eesy i forhold til andre billige mobilabonnementer

Eesy tilbyder et mobilabonnement, der lægger sig i feltet af andre lavprisselskaber og tilbyder en lang række af enkle pakker, der kan tilpasses den enkeltes dataforbrug. Eesy hører under TDC (Nuuday), og det er derfor et lavprisselskab, der trækker på den mobildækning, som TDC er garant for.

Hvis man sammenligner Eesy med andre billige mobilabonnementer såsom CBB, Callme og Telmore. Så er Eesy faktisk billigst på baggrund af værdi, altså du kan få fri tale og mest mulig GB data for pengene via. Eesy.

Callme er et godt og billigt selskab, men du skal op og betale 119kr,- for at modtage fri tale, fordelen ved Callme er også at du kan tilkøbe telefoner med abonnement.

Telmore og CBB tilbyder nogenlunde samme løsninger. CBB er lidt billigere, men Telmore har fordelen ved at tilføje andre ydelser og tjenester oveni betalingen.

Hos Eesy ønsker de at gøre det så enkelt for dig som muligt, uden at du behøver gå tilbage til stenalderen. Eesy har derfor en minimalistisk tilgang, hvor det ikke handler om alt det tilbehør og alle de features, som andre teleselskaber tilbyder.

Hos Eesy får du altså først og fremmest fri tale, sms og mms og så selvfølgelig data og roaming i udlandet. Eesy priser er billige i forhold til andre udbydere, ikke mindst fordi der ikke er noget oprettelsesgebyr. Det betyder, at du ikke skal betale for dit sim-kort, men får det ganske gratis oven i pakken. 

Fordele

 • Ingen binding
 • Ingen oprettelsegebyrer
 • Ingen tillægsydelser
 • Hurtig oprettelse og skift af abonnement
 • Anvender TDCs netværk – Kåret til Danmarks bedste netværk
 • Kompensationsordninger
 • 100 % digitalt teleselskab
 • Billige og gennemskuelige priser
 • 10% bonus hver måned for Coop medlemmer
 • Datadelingskort til 20 kroner/md
 • Fri tale i alle abonnementer

Ulemper

 • Ingen mulighed for 5G eller eSim på nuværende tidspunkt
 • Understøtter ikke volte og WiFi calling på OnePlus telefoner
 • Telefonsvarer er ikke automatisk sat til (Eesy skal kontaktes for ændringer)
 • Standard funktion med en spærring på overtakseret SMS’er (Eesy skal kontaktes for ændringer)
 • TDCs net har udfordringer med Google Pixel telefoner som gør, at man manuelt skal sætte APN-indstillinger
 • Tilbyder ikke mobilt bredbånd
 • Sælger ikke telefoner
 • Ikke muligt at tilkøbe ekstra data
 • Ingen mulighed for tilkøb af underholdningspakker
 • Ingen fysiske butikker

Hvad siger forbrugerne om Eesy mobilabonnement?

Da Eesy stadig er en af markedets nyeste spillere, har de endnu ikke nær så mange anmeldelser som andre mobilselskaber på Trustpilot.

Deres næsten 300 nuværende anmeldelser giver dem dog en samlet score på 4,4. Ved første indtryk virker dette jo som et fremragende resultat. Men sammenligner man mobilselskabet med et af de andre lavprisselskaber som fx CBB, der ofte også karakteriseres som et godt og billigt mobilabonnement, finder man altså en samlet score på 4,7, blot baseret på hele 27.278 anmeldelser.

Det kan derfor være en god idé at være kritisk på trods af Eesys høje score. De er fortsat klassens nye dreng og har ikke indsamlet nok anmeldelser på Trustpilot til at give et fyldestgørende billede af deres service.

Ser man på de positive anmeldelser på Trustpilot, er det beretninger om optimal dækning, hurtig oprettelse og god service, der hyppigt optræder fra Eesys forbrugere.

Derudover bliver pakkernes priser fremhævet som en væsentlig fordel. Her er der blandt andet skabt positive oplevelser for forbrugerne ved automatiske prisnedsættelser på deres abonnementer og fri data over sommeren.

De mere negative anmeldelser har derimod fokus på den manglende mulighed for 5g og eSim, og en stor utilfredshed med, at mobilabonnementet ikke understøtter alle telefoner. Her oplever forbrugerne, at Volte og Wifi-opkald ikke kan foretages på Oneplus telefoner.

Derudover at der er udfordringer med Google telefoner, hvor internettet manuelt skal opsættes. Endnu en negativ faktor, der går igen på anmeldelserne, er manglen på en automatisk telefonsvarer. Dette betyder altså, at man som kunde ved Eesy selv skal kontakte dem for at få en telefonsvarer.

Skal Eesy være dit nye mobilabonnement?

Eesy er et billigt mobilabonnement til dig, der gerne vil udenom bindingsperioderne, og derfor have muligheden for at opsige dit abonnement fra dag til dag.

Det er ligeledes et abonnement, der kan anbefales, hvis du bruger meget taletid, da alle abonnementer indeholder fri tale. Hvis du derimod har et minimalt dataforbrug, kan du være bedre stillet med et billigere mobilabonnement hos en anden udbyder.

En klar fordel ved Eesy er dog, at de opererer på TDCs netværk, og du derfor billigt får et kvalitetsbevidst abonnement. Dog uden muligheden for 5g på nuværende tidspunkt, hvilket er værd at have i mente, hvis du er indehaver af en 5g-telefon eller overvejer et køb i den nærmeste fremtid.

Eesy Mobil er primært til dem, der foretrækker en ligetil mobilløsning uden tillægsprodukter. Der er nemlig ingen mulighed for et mobilabonnement med streaming eller musiktjenester. Dette burde derfor også indgå i dine overvejelser, hvis du er vant til at spare penge på Netflix eller Spotify gennem dit abonnement.

Inden du skifter til Eesy mobilabonnement

Inden du bestiller et Eesy mobilabonnement, så anbefaler vi, at du undersøger, hvorvidt Eesy dækker dit lille hjørne af verden. Med dækningskort fra Eesy kan du let se om, der er mobil dækning der, hvor du eller din familie bor.

Mobilmastere fungerer på den måde, at jo tættere du er på en, jo bedre er hastigheden for din Eesy dækning. Jo længere du er fra en mobilmast, jo svagere er signalet, og derfor går det også langsommere. Og bor du i dele af landet, hvor du ikke har god mobildækning, er Eesy ikke en god løsning, hvis du primært er på udkig efter en mobilbredbåndsløsning.

Derudover burde du overveje om fordelene vægter højere for dig end ulemperne. Det kan nemlig konkluderes, at der på nuværende tidspunkt oplevelse en ligevægt af fordele og ulemper.

Især hvis du er indehaver af Oneplus eller Google telefon, hvor nogle af ulemperne primært er rettet mod disse mobiltyper. Du ville derfor muligvis kunne opnå en bedre helhedsoplevelse med en anden udbyder.

Læs også vores anmeldelse Lunar Bank Virker det? Ulemper/Fordele ved Lunar. Nyt om positiv rente.

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Informationer deles med tredjepart. Se privatlivspolitik for mere information

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Informationer deles med tredjepart. Se privatlivspolitik for mere information