Virker måltidskasserne fra HelloFresh?

HelloFresh anmeldelse

I denne artikel vil vi vurdere hvorvidt måltidskasserne fra HelloFresh Danmark virker og hvad fordelene og ulemperne ved måltidskasser er generelt. Vi vil forsøge at holde artiklen op løbende med hensyn til de opdateringer der kommer på HelloFresh hjemmesiden. Du kan besøge deres hjemmeside her og også bestille måltidskasserne med rabat.

Derudover vil artiklen forsøge at bevæge os hen i mod en anmeldelse af de måltidskasser der bliver tilbudt. Artiklen er baseret på brugeranmeldelser, personlige erfaringer og vores eget hold som har anskaffet måltidskasserne fra HelloFresh Denmark.

Fordelene og ulemperne ved måltidskasserne.

HelloFresh er en leveringsservice som er baseret på måltidskasser. Begge tilbyder ugentlige forsendelser af opskrifter og dagligvarer, der giver dig mulighed for at lave lette og tiltalende måltider derhjemme.

Servicen er meget praktisk og simpel i og med deres formål er at reducere besværlighederne i at lave mad. Der kan være mange grunde til at man vælger HelloFresh. Her er fordelene og ulemperne ved at vælge at benytte sig af servicen.

Fordele ved måltidskasser

 • Besparelse af tid. Mange bryder sig ikke om at tage ned og handle, heldigvis er der nu en løsning for det.
 • Mange former for rabatmuligheder, du kan f.eks. via dette link: Spar op til 550 kr. på de første fire måltidskasser!
 • Beslutningen er taget for dig. Til den ubeslutsomme type som har svært ved at vælge hvad han eller hun skal have at spise, så er det her en fantastisk løsning.
 • Glæden ved at lave maden. Du får stadig lov til at udvikle dine gastronomiske evner, for du skal stadig selv lave maden vha. deres instrukser.
 • Du har lov til at være kræsen. HelloFresh tilbyder alternativer til maden, hvilket er et kæmpe plus, hvis du er vegetar eller følger en bestemt kostplan.
 • Muligheden for ikke at overkøbe. Vi kender alle sammen det med at tage ned til supermarkedet efter noget pålæg, men ender hjem med alt det man ikke kom derned efter.
 • Alt er frisk. Du skal ikke være bange for rådden mad, da alle pakker kommer med is og indholdet er velisoleret

Ulemper ved måltidskasser

 • Det kan blive dyrt igennem en længere periode, og vi anbefaler det ikke hvis du forsøger at spare.
 • Mere miljøspild i form af emballage og plast.
 • Dårlig leveringsfleksibilitet. Det kan være svært, specielt for unge, at se “langt frem” i forhold til næste uge.
 • Oftest sparer måltidskasserne på proteiner i retterne, mens der er overflod af de billigere kulhydrat såsom pasta, ris, osv.
 • Det kan skabe en dårlig vane, både økonomisk, men det kan også være med til at gøre dig doven.
 • Ingen gluten eller allergifri valgmuligheder. Du kan godt vælge en kategori, men du kan ikke garantere at få noget uden gluten eller allergener.
 • Ingen mulighed for at improvisere, da alt er forudbestemt for dig.
 • Ingen pick-up-point-levering.

HelloFresh Danmark anmeldelse

Noget man hurtigt kan rose dem for er helt klart brugervenligheden i deres side, hvis man f.eks. sammenligner det med deres konkurrenter.

De har virkelig gjort det nemt og overskueligt, og der er ikke mange tilfældige knapper og ligegyldige ting som distraherer én.

Overordnet er deres mad super tilfredstillende, det smager godt og kvaliteten er udmærket. Kvaliteten svarer nogenlunde til det man kan købe i Føtex, Super Brugsen eller Bilka.

Portionerne er meget subjektivt: nogle mener at de er for små, andre mener de er for store og nogle mener også de er perfekt tilpas. Det afhænger meget af den enkelte, og hvor meget de spiser dagligt i sine egne portioner.

Vi vil alligevel mene at afhængig af hvilket måltid du vælger, kan du risikere at få for lidt eller for meget. Vi har erfaret os med at, vælger du noget med massere af protein, vil du være mere tilbøjelig til at få lidt mindre af det, mens alt med ris eller pasta vil resultere i større portioner.

Deres leveringstid er fleksibel, og du planlægger selv hvornår de skal komme til døren med måltidskasserne. En ulempe er at de ikke tilbyder at levere til et pick-up-point, men det giver god mening, da man risikerer at det rådner, hvis man ikke afhenter måltidsboksen.

Udvalget er fint og mange af dem er kreative og gennemtænkt. Dog er der nogle ting som godt kunne gøres bedre, idet af de 4 kategorier man kan vælge i mellem, går de forskellige retter oftest igen. Et andet problem er, at de holder sig ikke så meget til deres kategori. Man kan f.eks. risikere at få noget med kød i hvis man trykker vegetar, da de ikke har fjernet det som en del af deres vegetar menu.

En kæmpe ros er at deres opskrifter er super nemme og kun enkelte af dem er lidt mere komplicerede, og oftest er det de premium måltidskasser som er sværere at gå til. De har derudover givet brugervenlige instrukser, så det er nemt at følge med, både for unge mennesker men også for ældre. Sammenlignet med nogle af deres konkurrenter, så er deres instrukser i den gode ende.

Prisen er sat indenfor rimelige remmer. Det er ikke alt for dyrt, men heller ikke billigt. Hvis du er studerende eller lav på indkomst, vil vi anbefale, at du selv tager ned i din lokale supermarkedet efter varerne, du vil ca. spare 40% på den måde.

Det skal dog siges at de kører med abonnement-basis. Det er meget nemt at afmelde, men man skal bare være obs. på det, da nogle glemmer at afmelde det, og derfor bliver de ved med at modtage måltidsbokse.

Se vores relaterede anmeldelse om Lunar Bank og Virker VitaePro?

Kan det så betale sig?

Alt i alt, er HelloFresh en super god løsning til de personer, som ikke har lyst til eller er forhindret i at tage ned og handle varerne selv. Det sparer en hel del tid og besvær, især hvis man bor længere ude. ?

Det er også en super fed løsning til dem som gerne vil blive bedre til at lave mad, da du får lov til at lave det hele fra bunden. Der er mange kreative opskrifter som alle burde kunne laves, og det er nemt at finde rundt i.

Maden smager godt og kvaliteten er fin. Prisen kan blive dyr, hvis man benytter sig af servicen hele tiden. Leveringstiden er fleksibel, det kan nogle gange være svært at planlægge fremadrettet, med hensyn til de forskellige måltidskasser.

Med det sagt, så kan vi varmt anbefale HelloFresh! Så derfor vil vi gerne henvende jer til dem, med vores rabatkode.

Fremgangsmåden på HelloFresh hjemmesiden.

Hjemmesiden HelloFresh er relativ brugervenligt, hvis vi sammenligner det med deres lignende konkurrenter.

Du vælger enten måltid til 2 eller 4 personer, og antallet af måltider fra 3 til 5. Desto flere personer og måltider du køber, desto mere sparer du.

Herunder kan du vælge mellem 4 kategorier: klassisk, familievenligt, vegetarisk og nemt og hurtigt. Priserne er uafhængig af hvilken type måltidskasse, du gerne vil have. Når du har valgt din måltidsboks, kan du med lethed logge ind via. din Google-, Facebook- eller Apple konto.

I næste afsnit udfylder du alle felterne, og trykker næste step.

Nu skal du vælge hvordan du betaler. Der er forskellige måder at betale på, men du skal have adgang til dit NemID.

Som det sidste kan du vælge de måltider du gerne vil have nu, herunder kan du også lave flere justeringer, komme med yderligere kommentarer eller afmelde abonnement. Hvis du har problemer med nogle af disse, kan du altid kontakte deres support, og de vil omstille dig til den rigtige afdeling.

Det er vigtigt at du afmelder selv, og ikke glemmer det.

HelloFresh Danmark hjemmeside
HelloFresh vejledning
HelloFresh Dansk

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Informationer deles med tredjepart. Se privatlivspolitik for mere information

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Informationer deles med tredjepart. Se privatlivspolitik for mere information