youtv anmeldelse
Hvad er YouTv?

YouTv er en populær streamingtjeneste der er en del af Nuuday. Udover at være en streamingtjenese er der også mulighed for at få kanaler.

Hvad indeholder YouTv?

YouTv tilbyder et stort udvalg af kanaler og streamingtjenester. Herunder tilbyder de også mulighed for at se fodboldkanalerne.

Hvad koster YouTv?

YouTv koster fra 199 kr. pr. måned og opefter. Det afhænger lidt af abonnement der vælges.

Virker YouTv?

Ja, YouTV virker rigtig godt, og tilbyder mange forskellige muligheder alt efter dit behov. I denne anmeldelse vil vi se på YouTV for fodboldelskeren som i dén grad får valuta for pengene.

Priserne for fodboldrettigheder har været på himmelflugt de seneste år, og det sætter i dén grad sit aftryk på tv-pakkernes pris. Det er blevet rigtigt dyrt at følge med i fodbold hvis du vil have Flow Tv. Så hvad gør du, hvis du vil følge med i Premier League, Champions League og andet fodbold, men ikke betale det hvide ud af øjnene?

Svaret er ganske simpelt – du køber en pakke hos YouTv! Så kan du få adgang (næsten) alt det fodbold, du har lyst til. For eksempel kan du med 3 kanaler få adgang til Premier League samt til kampe fra Champions League og Bundesligaen.

Denne anmeldelse er uopfordret, og vi har ikke samarbejde med Nuuday. Vi har testet YouTV på Windows, Android og Chromecast.

Fordele

  • Lav pris for fodbold
  • Stort udvalg og ingen binding
  • Mulighed for at mixe nyt/købe indhold hver måned
  • DRs kanaler, YouTv Premiere og Paramount+ følger gratis med

Ulemper

  • YouTv fungerer udelukkende som streaming
  • Ikke adgang til alt fodbold i den mindste mix-pakke
  • Ikke adgang til kvalifikationskampe for landsholdet indtil 2022

YouTv pris

YouTv handler om at mixe, og hver måned har du et antal point at mixe for alt efter din mix-pakke. Disse point kan bruges på kanaler eller streamingtjenester, ligesom ved andre lignende services. Du kan vælge et allerede oprettet mix eller selv blande efter behov. YouTv pris er som følger:

Som ny kunde kan du den første måned købe alle mix for 199 kr stykket. Herefter stiger prisen for de enkelte mix til som vist i det ovenstående. Der er ingen binding på YouTv, og du kan opsige indenfor fristen. Derudover kan du hver måned lave et nyt mix og i løbet af måneden tilkøbe ekstra kanaler. Hvis du vælger Mix Selv bliver du ført til en side inddelt i tema, som f.eks. sport, med information om indholdet i hver kanal. I vores pakke har vi valgt at det fodbold, vi kan komme i nærheden af.

youtv pris
Mix muligheder
youtv kanaler
Sportskanaler på YouTv

YouTv Login

YouTV har en opbygning der minder om mange andre streamingtjenester, men det er også begrænset hvor forskelligt man kan præsentere en brugerflade til streaming. Øverst finder du en menu inddelt i temaer samt en søgefunktion og din personlige profil. Herunder kommer et slideshow over udvalgte programmer fra dit mix og dernæst en oversigt over live tv lige nu. Derudover er der også adgang til yderligere indhold inddelt i kolonner, f.eks. “Se videre”, “Underholdning” og “Min samling”.

youtv anmeldelse brugerflade

YouTv indeholder funktioner, der gør det lidt nemmere som fodboldfan. Hvis uheldet er ude, og du går glip af en kamp, kan du i op til 48 timer gense via TV-arkivet. Hvis kampen ikke er i oversigten, kan du søge den frem via søgefunktionen, der er nemt at bruge, og virker uden problemer. Eksempelvis giver en søgning på Liverpool adgang til en tidligere sendt kamp mellem Liverpool og Watford samt kommende kampe. Derudover kan du gemme favorit indhold til senere brug under “Min samling”.

fodbold udvalg

Selve afspilning af kampen har fungeret upåklageligt under testen. Billedet har stået skarpt, og vi har ikke oplevet udfald under live-kampene. En enkelt gang oplevede vi en smule lag via Chromecast, men eftersom det derudover har været klippe-stabilt, anser vi det for en engangs-svipser. Derudover har vi ikke oplevet nævneværdige problemer brugerfladen, der er nem at navigere rundt i. så alt i alt er vi godt tilfredse med brugerfladen, og på det tekniske plan har YouTv bestået.

YouTv Udvalg

Nå, men – fokus for denne anmeldelse er på fodbold, som du finder under sektionen Sport. Når du dribler herind, bliver du mødt af en lang række lækkerier. Det begynder med en oversigt over Sport lige nu, altså det du kan se live. Herunder vises af de kommende kampe i dit mix, og lige herefter en oversigt over dine sportskanaler.

se fodbold billigt

Herudover får du også adgang til materiale som dokumentarer, magasiner, film og serier omhandlende sport. Det er samlet set et overflødighedshorn af spændende sager, og der er rigeligt materiale at gå i gang med. Og det du ikke når at se i dag, kan du se i morgen. Eller hvornår det nu passer dig. Bare husk at live-kampe skal ses indenfor de 48 timer, de er tilgængelige i.

se fodbold online

Og det slutter ikke der. Oveni hatten får du også adgang til DRs kanaler, Paramount+, som vi tidligere har anmeldt, samt YouTv Premiere med masser af film. Så der er nok at gå i gang med og til 199 kr. i måneden er det for os en god løsning. Især med de nuværende priser for sportsrettigheder taget i betragtning.

Et lille minus er, at vi ikke havde adgang til herrelandsholdets kvalifikationskampe til VM 2022. Men det er et rettighedsspørgsmål, som vi ikke kan klandre YouTv for. Fra 2022 går til TV2, og deres kanaler kan du få med i dit mix. Det er også værd at navne, at YouTv udelukkende er streaming, og ikke traditionelt flow tv. Det er uden betydning for os, men hvis det er en dealbreaker for dig, skal du lede andre steder.

Der er heller ingen grund til at fortvivle, hvis du skal på ferie, men gerne vil følge med i fodbold. I hvert fald hvis du opholder dig i EU eller EØS landende. Som YouTv kunde kan du nemlig streame dit indhold i alle EU lande samt EØS (Norge, Island, Lichtenstein) i op til 30 sammenhængende dage ad gangen. Det kræver selvfølgelig en internetforbindelse/mobildata, men du kan roligt tage din YouTv med på ferien og nyde en kamp.

Samlet vurdering

Som det nok skinner igennem, er vi rigtig glade for YouTv. Faktisk så glade, at vi vil fortsætte abonnement efter den første måned, sandsynligvis

YouTv løser nemlig et problem for os som fodboldfans, så fremover vil vi sandsynligvis vælge Mix 3 til 199 kr. pr. måned, og få adgang til Premier League og Champions League. Du kan vælge samme pakke eller større, alt efter hvor mange kanaler du vil have.

Hvis du ikke skulle være interesseret i fodbold, er der masser af andet indhold. Det har vi ikke haft fokus på i denne test, og vi har ikke lavet sammenligning af indhold og pris i forhold til andre udbydere.

Vi vil varmt anbefale YouTv. Det er nemt at mixe og du får god valuta for pengene. Hvis du vælger en pakke til 199 kr. fortjener YouTv derfor guld. Hvis du vælger en dyrere pakke, kan du selv vurdere om det i stedet skal have sølv.

Læs også om vores anmeldelse Paramount+ anmeldelse – Streamingtjeneste fiasko og Telmore Play anmeldelse – Masser af underholdning og se vores kategori om Mad og Drikke og Services og tjenester

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Dette websted er beskyttet af ReCaptcha og Google's Privatlivspolitik og Vilkår for anvendelse.