Hvad er formålet med VirkerDet?

Hos VirkerDet.dk vurderer vi og anmelder produkter, virksomheder og services. Specifikt målretter vi os efter virksomheder, som enten er nyopstartede, trender eller har meget omtale på de sociale medier. Formålet med hjemmesiden er at skabe en troværdig anmeldelsesplatform, hvor det bagvedliggende motiv ikke er drevet af penge men retfærdighed. 

Virksomheder kan nemt manipulere kunder via. skræddersyede reklamer og kampagner. Hvis en virksomhed har kapital til det, kan de nemt få deres produkt eller service til at fremstå som den ultimative løsning til kunderne.

VirkerDet.dk har til formål at modkæmpe dette. Bare fordi virksomheder er dygtige til at markedsføre, er det ikke ensbetydende med, at de skal have betalende kunder. De skal have betalende kunder på baggrund af den værdi, virksomheden kan skabe for kunden. 

Vurderer vi at en virksomhed kan skabe værdi for potentielle kunder, vil vi med glæde henvise til virksomheden, for det må betyde, at DetVirker.

Authencitet i anmeldelserne

Alle de produktet eller services som vi har anmeldt, er enten blevet købt eller sponsoreret, og der er mindst en forfatter som har testet produktet eller servicen, før vi har udgivet en anmeldelse. Vi tager også højde for forudførte tests og brugeranmeldelser.

Troværdighed og retfærdighed

Vi tager ikke i mod penge for en positiv anmeldelse. Virksomheder kan altså ikke købe sig til en positiv anmeldelse. Du kan derfor regne med at anmeldelserne ikke er skrevet på baggrund af økonomisk motivation.

Evidensbaseret viden

Afhængig af hvad der skrives om, bestræber vi os på at generalisere ud fra evidensbaseret viden, primært systematiske oversigtsartikler og metaanalyser. Vi vil altid gå efter evidensbaseret viden hvis muligheden er der.