Hvad er formålet med VirkerDet?

Hos VirkerDet.dk vurderer vi og anmelder produkter, virksomheder og services. Specifikt målretter vi os efter virksomheder som enten er nyopstartede, trender eller har meget omtale i de sociale medier. Formålet med hjemmesiden er at skabe en troværdig anmeldelsesplatform, hvor det bagvedliggende motiv ikke er drevet af penge, men retfærdighed. 

Virksomheder kan nemt manipulere kunder via. skræddersyede reklamer og kampagner. Hvis en virksomhed har kapital til det, kan de nemt få deres produkt eller service, til at fremstå som den ultimative løsning til kunderne.

VirkerDet.dk har til formål at modkæmpe dette. Bare fordi virksomheder er dygtige til at markedsføre, er det ikke ensbetydende med at de skal have betalende kunder. De skal have betalende kunder på baggrund af den værdi virksomheden kan skabe for kunden. 

Vurderer vi til at en virksomhed kan skabe værdi for potentielle kunder, vil vi med glæde henvise til virksomheden, for det må betyde at DetVirker.

Hvem er vi?

Sajad Sabor - Grundlægger

Idéen bag VirkerDet.dk opstod, efter at jeg havde set utallige influencers manipulere den unge målgruppe for at købe kosttilskud og skønhedsprodukter, som garanterer en virkning, men som i virkeligheden ikke virker.

Idéen blev til virkelighed efter jeg så hvor mange virksomheder købte Trustpilot reviews, samtidig med at de udnyttede den digitale markedsføring for at fremme deres produkt med overdrevne påstande. 

Jeg er i virkeligheden en ganske almindelig forbruger ligesom dig, som har taget handlingen om at forsøge at modkæmpe denne form for svindel, men samtidig hylde virksomheder som oprigtigt skaber værdi.

Sajad

Peter Hass - Medvirkende

Det kan være svært at navigere rundt i online produktanmeldelser, så derfor fandt jeg det interessant, da jeg blev introduceret til Virkerdet.dk.

Der er behov for en troværdig og seriøs platform med ambitioner om at anmelde et bredt udvalg af produkter. Det vil jeg gerne hjælpe til med, så derfor er jeg blevet en del af Virkerdet.dk holdet.

Rent personligt er jeg nok en ret nørdet type. Jeg er uddannet cand.it fra Aalborg Universitet og arbejder til dagligt indenfor IT branchen. Derudover er jeg også selv forbruger, og fuld af gå-på-mod til at hoppe ud som anmelder.