Hvad er formålet med VirkerDet?

Hos VirkerDet.dk vurderer vi og anmelder produkter, virksomheder og services. Specifikt målretter vi os efter virksomheder, som enten er nyopstartede, trender eller har meget omtale på de sociale medier. Formålet med hjemmesiden er at skabe en troværdig anmeldelsesplatform, hvor det bagvedliggende motiv ikke er drevet af penge men retfærdighed. 

Virksomheder kan nemt manipulere kunder via. skræddersyede reklamer og kampagner. Hvis en virksomhed har kapital til det, kan de nemt få deres produkt eller service til at fremstå som den ultimative løsning til kunderne.

VirkerDet.dk har til formål at modkæmpe dette. Bare fordi virksomheder er dygtige til at markedsføre, er det ikke ensbetydende med, at de skal have betalende kunder. De skal have betalende kunder på baggrund af den værdi, virksomheden kan skabe for kunden. 

Vurderer vi at en virksomhed kan skabe værdi for potentielle kunder, vil vi med glæde henvise til virksomheden, for det må betyde, at DetVirker.

Hvordan er anmeldelserne skrevet?

Authencitet i anmeldelserne

Alle de produktet eller services som vi har anmeldt, er enten blevet købt eller sponsoreret, og der er mindst en forfatter som har testet produktet eller servicen, før vi har udgivet en anmeldelse. Vi tager også højde for forudførte tests og brugeranmeldelser.

Troværdighed og retfærdighed

Vi tager ikke i mod penge for en positiv anmeldelse. Virksomheder kan altså ikke købe sig til en positiv anmeldelse. Du kan derfor regne med at anmeldelserne ikke er skrevet på baggrund af økonomisk motivation.

Evidensbaseret viden

Afhængig af hvad der skrives om, bestræber vi os på at generalisere ud fra evidensbaseret viden, primært systematiske oversigtsartikler og metaanalyser. Vi vil altid gå efter evidensbaseret viden hvis muligheden er der.

Hvad betyder medaljerne?

Sølv medalje

Sølv medaljen bliver overrakt til de virksomheder som har formået at skabe et produkt eller en service som er effektiv, intuitiv og veludført. Der er enkelte ting som kunne gøres bedre, men fordelene er langt mere bemærkelsesværdig end ulemperne.

Guld medalje

Guld medaljen honoreres til virksomheder som har formået at skabe et fremragende produkt eller service. Virksomheden har kunden i fokus, og leverer ekstraordinær service for at tilfredstille deres kunder.

Bronze medalje

Bronze medaljen overakkes til virksomheder, hvor deres produkt eller service virker efter deres påstand og gør netop det den er beregnet til. Selvom produktet eller servicen virker, tilføjer den ikke noget ekstraordinært værdi til kunden, og der er masser af plads til forbedringer.

Hvem er vi?

Sajad Sabor - Grundlægger

Idéen bag VirkerDet.dk opstod, efter at jeg havde set utallige af influencers manipulere den unge målgruppe for at købe kosttilskud og skønhedsprodukter som garanterer en virkning, men som i virkeligheden ikke virker.

Idéen blev til virkelighed, efter jeg kom til den realisering at, mange virksomheder købte Trustpilot reviews samtidig med, at de udnyttede den digitale markedsføring for at fremme deres produkt eller service.

Jeg er i virkeligheden en ganske almindelig forbruger ligesom dig, som har taget valget om at forsøge at modkæmpe denne form for “svindel” men samtidig hylde virksomheder, som oprigtigt skaber værdi. Jeg driver hjemmesiden på hobbyplan, og gør mit bedste for at holde siden opdateret. 

Peter Hass - Medvirkende

Det kan være svært at navigere rundt i online produktanmeldelser, så derfor fandt jeg det interessant, da jeg blev introduceret til Virkerdet.dk.

Der er behov for en troværdig og seriøs platform med ambitioner om at anmelde et bredt udvalg af produkter. Det vil jeg gerne hjælpe til med, så derfor er jeg blevet en del af Virkerdet.dk holdet, og også med til at teste produkterne. 

Rent personligt er jeg nok en ret nørdet type. Jeg er uddannet cand.it fra Aalborg Universitet og arbejder til dagligt indenfor IT branchen. Derudover er jeg også selv forbruger, og fuld af gå-på-mod til at hoppe ud som anmelder.

Iben Hansen - Content Writer