Virker det eat grim anmeldelse
Hvad er Eat Grim?

Eat Grim er en dansk virksomhed, som fokuserer på grimme og overskydende økologiske frugt og grøntsager.

Hvad er formålet med Eat Grim?

Formålet med Eat Grim er at bekæmpe madspild. Ifølge Eat Grim bliver 1/3 af alt frugt og grønt smidt ud under produktionen, fordi det ikke ser æstetisk eller appetitsvækkende ud.

Hvem ejer Eat Grim?

Stifterne af Eat Grim er Petra Kaukau og Carolin Schiemer. På nuværende tidspunkt har Eat Grim flere medejer, og har over 10 medarbejder under sig.

Virker Eat Grim DK?

Ja, Eat Grim virker som en fremragende abonnementløsning til dig, som gerne vil have økologisk frugt og grønt til fordel for miljøet, klimaet og bekæmpelse af madspild.

I denne anmeldelse vurderer vi Eat Grim, ved at kigge på de væsentligste fordele og ulemper, og give et samlet overblik over hvilke løsninger der vil være bedst for dig. På den måde så kan du selv finde ud af om Eat Grim er noget for dig.

Fordele ved Eat Grim

 • Alt frugt og grønt fra Eat Grim er økologisk.
 • Typisk er deres frugt og grønt ikke “grim”, men selv når de er så er de meget spiselige.
 • Prioriterer bæredygtighed, med miljøcertificeret indpakning og klimavenlig transport.
 • Prioriterer bekæmpelse af madspild
 • Mulighed for at opsige når som helst
 • Nemt at tilføje eller fravælge til sit eksisterende abonnement.
 • Som regel får du meget frugt og grønt for pengene.

Ulemper ved Eat Grim

 • Meget uforudsigeligt ift. hvilke indhold du får i de forskellige kasser
 • Noget af maden skal allerede smides ud ved første øjekast
 • Man skal være særlig opmærksom på holdbarheden af deres frugt og grønt.
 • Leverer ikke til nogle områder, f.eks. Nordjylland
 • Brugerfladen er ikke så brugervenlig, og delvist på engelsk.
 • Fragt koster enten 40 kr.- eller 20 kr.- per kasse.

Oplevelse og anmeldelse

Et spørgsmål som mange forbrugere nok vil stille er, kan det betale sig at få en abonnementløsning hos Eat Grim, fremfor at købe de samme råvarer i supermarkedet? Nej, det kan det ikke. Det vil stadig være en smule billigere at tage ned og handle råvarerne selv.

Selvom det ikke kan betale sig økonomisk, så er der stadig 3 aspekter, hvorpå Eat Grim differentierer sig i forhold til supermarkedet.

Først og fremmest, så får du dit frugt og grønt leveret direkte til døren. For det andet, så skåner du miljøet og undgår madsspild. Sidst, men ikke mindst, så bliver du overrasket over indholdet, og skal bruge dine kreative evner til at lave noget lækkert af hvad du kommer til at få.

Eat Grim kasser og priser

Eat Grim benytter sig af abonnementløsning, som er begyndt at være et trend for mange virksomheder. Prisen afhænger af hvor mange kasser man ønsker på en måned. Man kan vælge at modtage 1 eller op til 4 kasser månedligt.

Der hvor du får mest for pengene, i hvert fald, i forhold til kg. er ved at vælge Mixy-Kassen og så Big & Beastly. Hvor mange gange du ønsker at få kassen er op til dig.

Mixy-kassen

Mixy-kassen indeholder mix af både nye og velkendte økologiske frugter og grøntsager. Her kan man få mange forskellige slags grøntsagstyper og frugttyper. Der er i alt 3 størrelser af denne kategori

Big & Beastly (Den største)

Her får du 6-8 kg. frugt og grøntsager af forskellige slags (op til 11 slags), til en pris af 195,00 kr.- per kasse.

Denne kasse er ideel til en familie.

Small & Ugly (Moderat størrelse)

Her får du 4-5 kg. frugt og grøntsager af forskellige slags (op til 8 slags), til en pris af 145,00 kr.- per kasse.

Denne kasse er ideel til et par eller en som har meget frugt og grønt som en del af deres kost.

Mini & Mean (Den mindste)

Her får du 2-3 kg. frugt og grøntsager af forskellige slags (op til 6 slags), til en pris af 95,00 kr.- per kasse. Du får kun 1 slags frugt her.

Denne kasse er ideel til dig som gerne vil prøve Eat Grim i en periode, eller ikke spiser så meget frugt og grønt.

Family-kassen

Family-kassen indeholder ifølge Eat Grim både basis og snackbar økologisk frugt og grønt. Der er kun 1 valgmulighed her og det er Big & Beastly, som kan oversættes til den største.

Det er ikke den samme pakke som den der kommer i Mixy-kassen Big & Beastly, da der er mulighed for at der kommer 2 ekstra kg. oveni. Prisen her er 235 kr.- per kasse.

Fruity-kasse

Fruity-kassen findes kun i en størrelse, men der er rigeligt i den. Der bliver leveret mindst 4kg. frugt, fordelt på mindst 30 stk. frugt af 4-5 forskellige typer. Prisen er 150 kr.- per kasse.

Desværre er der en ulempe med denne kasse. Af hvad vi har undersøgt os frem til, er der flere som har haft lidt dårlige erfaringer med frugterne i denne kasse.

I nogle tilfælde kan man få enkelte frugt som er rådne, og det medfører at de bliver smidt ud i skraldespanden ved første øjekast.

Forudbetalte kasser

Der er også mulighed for forudbetalte kasser. En mulighed for dem som er så glade for boksene, at de foretrækker en engangsbetaling, hvor de modtager Eat Grim bokse i en længere periode. Her vil vi henvise til hjemmesiden, da der er mange forskellige kombinationer og muligheder at vælge i mellem.

Eat Grim hjemmeside

Vi vil begynde med at sige, at vi ikke var begejstrede for Eat Grim hjemmesiden. Der er elementer på hjemmeside som er flotte, og behagelige at kigge på, men det var ikke intuitivt.

Siden er på dansk, men nogle af sidens elementer er på engelsk. Når man f.eks. forsøger at kontakte dem, så står det på engelsk, eller hvis man gerne vil læse mere om dem og deres FAQ side. Derudover er der også enkelte engelske ord hist og pist på deres bestillingsside.

Nok om det engelske, lad os snakke om navigationen på siden.

Nærmest alle af hjemmesidens knapper fører til bestillingen af en boks. Ligegyldig hvilken side du går ind på, er noget af det første de præsenterer, er en knap til bestilling af en boks, hvilket godt kan være lidt spam.

Derudover burde Eat Grim klargøre fra begyndelsen at der er områder i Danmark de ikke leverer til, så man ikke spilder energi på at sætte sig ind i noget man alligevel ikke kan købe.

Samlet Vurdering – Hvad kan gøres bedre?

Overordnet så synes vi godt om Eat Grim projektet. Især fordi de har så meget fokus på det bæredygtige. Selveste produktet er godt, du får lækkert økologisk frugt og grønt til en fin værdi, men der er stadig enkelte ting som kan gøres bedre.

Til at starte med, kunne deres hjemmeside brugerflade være lidt mere intuitiv, i form af at alt ikke bare bliver dirigeret til “Køb din boks”

Derudover er vi sikre på at forbrugerne ville elske hvis der var mulighed for levering i Nordjylland.

Sidst, men ikke mindst så ville det være skønt at de fra starten af sorterede uspiselige grøntsager og frugt væk. Især frugt som allerede var på grænsen til at blive for gammel.

Alt i alt, vil vi stadig anbefale Eat Grim, både for deres fine abonnementsservice, men også for deres positive indsats for bæredygtighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Dette websted er beskyttet af ReCaptcha og Google's Privatlivspolitik og Vilkår for anvendelse.