hello-fresh-rabatkode
Hvad er HelloFresh?

HelloFresh er en leveringsservice som tilbyder måltidskasser, hvor ingredienser er klarlagt for dig.

Hvor meget koster Hellofresh?

Prisen afhænger af hvor mange personer som bestiller, og hvor mange som vil have måltidskasserne. Gennemsnitsprisen er ca. 350-400kr om ugen, der er dog mange muligheder for at spare penge ved at benytte Hellofresh rabatkode

Hvad kan jeg forvente ved bestillingen?

Måltidskassen bliver leveret direkte til døren, er du ikke hjemme bliver det stillet lige udenfor. Leveringen bliver bragt i en kasse.

Hvordan afmelder man Hellofresh

Afmeld Hellofresh ved at enden at kontakte dem, eller benytte deres hjemmeside til at logge ind og navigere til Abonnementindstillinger.

Virker HelloFresh

Måltidskasserne fra HelloFresh kan virkelig betale sig, men de har enkelte ulemper. Alt i alt vil vi mene, at Hellofresh måltiderne er det værd, især hvis man benytter sig af Hellofresh rabatkode

I denne artikel vil vi vurdere hvorvidt måltidskasserne fra HelloFresh Danmark virker og hvad fordelene og ulemperne ved måltidskasser er generelt. Vi vil forsøge at holde artiklen op løbende med hensyn til de opdateringer der kommer på HelloFresh hjemmesiden.

Derudover vil artiklen forsøge at bevæge os hen i mod en anmeldelse af de måltidskasser der bliver tilbudt. Artiklen er baseret på brugeranmeldelser, personlige erfaringer og vores eget hold som har anskaffet måltidskasserne fra HelloFresh Denmark.

Fordele ved Hellofresh

 • Besparelse af tid. Mange bryder sig ikke om at tage ned og handle, heldigvis er der nu en løsning for det.
 • Mange former for rabatmuligheder
 • Beslutningen er taget for dig. Til den ubeslutsomme type som har svært ved at vælge hvad han eller hun skal have at spise, så er det her en fantastisk løsning.
 • Glæden ved at lave maden. Du får stadig lov til at udvikle dine gastronomiske evner, for du skal stadig selv lave maden vha. deres instrukser.
 • Du har lov til at være kræsen. HelloFresh tilbyder alternativer til maden, hvilket er et kæmpe plus, hvis du er vegetar eller følger en bestemt kostplan.
 • Muligheden for ikke at overkøbe. Vi kender alle sammen det med at tage ned til supermarkedet efter noget pålæg, men ender hjem med alt det man ikke kom derned efter.
 • Alt er frisk. Du skal ikke være bange for rådden mad, da alle pakker kommer med is og indholdet er velisoleret

Ulemper ved Hellofresh

 • Det kan blive dyrt igennem en længere periode, og vi anbefaler det ikke hvis du forsøger at spare.
 • Mere miljøspild i form af emballage og plast.
 • Dårlig leveringsfleksibilitet. Det kan være svært, specielt for unge, at se “langt frem” i forhold til næste uge.
 • Overflod af kulhydrat såsom pasta, ris, osv.
 • Det kan skabe en dårlig vane, både økonomisk, men det kan også være med til at gøre dig doven.
 • Ingen gluten eller allergifri valgmuligheder. Du kan godt vælge en kategori, men du kan ikke garantere at få noget uden gluten eller allergener.
 • Ingen mulighed for at improvisere, da alt er forudbestemt for dig.
 • Ingen pick-up-point-levering.

Noget man hurtigt kan rose dem for er helt klart brugervenligheden i deres side, hvis man f.eks. sammenligner det med deres konkurrenter.

De har virkelig gjort det nemt og overskueligt, og der er ikke mange tilfældige knapper og ligegyldige ting som distraherer én.

Overordnet er deres mad super tilfredstillende, det smager godt og kvaliteten er udmærket. Kvaliteten svarer nogenlunde til det man kan købe i Føtex, Super Brugsen eller Bilka.

Portionerne er meget subjektivt: nogle mener at de er for små, andre mener de er for store og nogle mener også de er perfekt tilpas. Det afhænger meget af den enkelte, og hvor meget de spiser dagligt i sine egne portioner.

Vi vil alligevel mene at afhængig af hvilken måltid du vælger, kan du risikere at få for lidt eller for meget. Vi har erfaret os med at, vælger du noget med masser af protein, vil du være mere tilbøjelig til at få lidt mindre af det, mens alt med ris eller pasta vil resultere i større portioner.

Deres leveringstid er fleksibel, og du planlægger selv hvornår de skal komme til døren med måltidskasserne. En ulempe er at de ikke tilbyder at levere til et pick-up-point, men det giver god mening, da man risikerer at det rådner, hvis man ikke afhenter måltidsboksen.

Udvalget er fint og mange af dem er kreative og gennemtænkt. Dog er der nogle ting som godt kunne gøres bedre, idet af de 4 kategorier man kan vælge i mellem, går de forskellige retter oftest igen. Et andet problem er, at de holder sig ikke så meget til deres kategori. Man kan f.eks. risikere at få noget med kød i hvis man trykker vegetar, da de ikke har fjernet det som en del af deres vegetar menu.

En kæmpe ros er at deres opskrifter er super nemme og kun enkelte af dem er lidt mere komplicerede, og oftest er det de premium måltidskasser som er sværere at gå til. De har derudover givet brugervenlige instrukser, så det er nemt at følge med, både for unge mennesker men også for ældre. Sammenlignet med nogle af deres konkurrenter, så er deres instrukser i den gode ende.

Alt i alt, er HelloFresh en super god løsning til de personer, som ikke har lyst til eller er forhindret i at tage ned og handle varerne selv. Det sparer en hel del tid og besvær, især hvis man bor længere ude.

Det er også en super fed løsning til dem som gerne vil blive bedre til at lave mad, da du får lov til at lave det hele fra bunden. Der er mange kreative opskrifter som alle burde kunne laves, og det er nemt at finde rundt i.

Maden smager godt og kvaliteten er fin. Prisen kan blive dyr, hvis man benytter sig af servicen hele tiden. Leveringstiden er fleksibel, det kan nogle gange være svært at planlægge fremadrettet, med hensyn til de forskellige måltidskasser.

Med det sagt, så kan vi godt anbefale HelloFresh bestil her med rabat.

Hellofresh priser

Prisen er sat indenfor rimelige remmer. Det er ikke alt for dyrt, men heller ikke billigt. Hvis du er studerende eller lav på indkomst, vil vi anbefale, at du selv tager ned i din lokale supermarkedet efter varerne, du vil ca. spare 40% på den måde.

Lige på og hårdt, hvis du gerne vil spare penge så følg guiden:

1. Brug rabatkode Hellofresh til at købe en pakke med. Her får du nemlig en del rabat.

2. Udfyld formularen og køb det du vil (ligegyldigt hvilken pakke du vælger)

3. Du får nu rabat på de første 4 pakker. Efter du har modtaget den 4. pakke, kan du nu afmelde, og på den måde har du sparet penge og samtidlig fået mest udbytte for pengene.

4. Du kan nu gentage processen, hvis der bor andre på adressen.

De kører med abonnement-basis. Det er meget nemt at afmelde, men man skal bare være obs. på det, da nogle glemmer at afmelde det, og derfor bliver de ved med at modtage måltidsbokse OG DET KAN BLIVE DYRT.

Priserne på Hellofresh måltidskasser varier afhængig af hvor mange personer du køber til og hvor mange antal måltider. Desto flere personer og antal måltider, desto billigere.

Vælger du til f.eks. 2 personer og 3 måltider om ugen, er det 429 kr.

Vælger du til 4 personer med 5 antal måltider om ugen er det 899 kr.

Lad for gud himlens skyld være med at købe HelloFresh uden Hellofresh rabatkode.

Se vores relaterede anmeldelse om Lunar Bank.

HelloFresh Kontakt og support muligheder

Man kan kontakte Hellofresh ved at chatte med dem, ringe til dem eller skrive en mail til dem. Mailen besvares oftest indenfor 2 dage.

Både chatten og hotlinen leverer god service. De kan svare på diverse spørgsmål, og løse de problemer kunder nu kommer med.

De går op i kundetilfredsheden og formår oftest at efterlade kunden med et smil på læben, og de vender hurtigt tilbage til en.

Så alt i alt er Hellofresh supporten noget der virkelig trækker op i anmeldelsen.

Hellofresh Login

Hjemmesiden HelloFresh er relativ brugervenligt, hvis vi sammenligner det med deres lignende konkurrenter.

Du vælger enten måltid til 2 eller 4 personer, og antallet af måltider fra 3 til 5. Desto flere personer og måltider du køber, desto mere sparer du.

Herunder kan du vælge mellem 4 kategorier: klassisk, familievenligt, vegetarisk og nemt og hurtigt. Priserne er uafhængig af hvilken type måltidskasse, du gerne vil have. Når du har valgt din måltidsboks, kan du med lethed logge ind via. din Google-, Facebook- eller Apple konto.

I næste afsnit udfylder du alle felterne, og trykker næste step.

Nu skal du vælge hvordan du betaler. Der er forskellige måder at betale på, men du skal have adgang til dit NemID.

Som det sidste kan du vælge de måltider du gerne vil have nu, herunder kan du også lave flere justeringer, komme med yderligere kommentarer eller afmelde abonnement. Hvis du har problemer med nogle af disse, kan du altid kontakte deres support, og de vil omstille dig til den rigtige afdeling.

Det er vigtigt at du afmelder selv, og ikke glemmer det.

HelloFresh Danmark hjemmeside
HelloFresh login

Samlet vurdering – Hvad kan gøres bedre?

HelloFresh tjener sit formål med måltidskasser. Du bestiller dem, du betaler og du laver dem, meget simpelt og ligetil.

Maden smager godt, der er kreative måder opskrifter, og beskrivelsen af opskriften er også helt fint. Du lærer en masse nye opskrifter, og bliver bedre i køkkenet.

Den eneste problematik med HelloFresh er deres pris. Hellofresh måltidskasser kan hurtigt blive dyrt, hvis man ikke benytter sig af rabatkoderne. Derfor er det vigtigt at afmelde sig, hvis man ikke har økonomien til det.

Sidst men ikke mindst, så er det tydeligt at se at HelloFresh sparer på proteinerne og giver alt for meget af de råvarer, såsom ris, pasta og hvedeprodukter.

Se andre relaterede emner: Mad og Drikke og se de andre måltidskasser Måltidskasser anmeldelse – Bedste, billigste og sundeste

3 reaktioner

 1. Hellofresh anmeldelse jeg har haft ret gode oplevelser med dem. Enkelte gange har jeg oplevet at noget af deres var måske lidt kedeligt. Men generelt så synes jeg det var lækkert og nemt at lave. Jeg kan helt klart anbefale Hello fresh vegetar eller hello fresh protein retterne. De er lidt federe end de klassiske, og man lærer helt klart mest der

 2. Bedste måltidskasse til prisen er helt klart hellofresh. Kokkens hverdagsmad var ikke så gode i forhold til dem, både prismæssigt men også råvarene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Dette websted er beskyttet af ReCaptcha og Google's Privatlivspolitik og Vilkår for anvendelse.