EatSmart365 anmeldelse – Det smagfulde, hurtige og mellemmåltid

Hvad er EatSmart365?

EatSmart365 er plantebaserede og laktosefrie måltider (læs shakes), som skal blandes op med vand eller mælk. EatSmart365 fungerer både som erstatning af et måltid og som mellemmåltid – vi anbefaler dog EatSmart365 som et mellemmåltid.

Hvad indeholder EatSmart365?

EatSmart365 består udelukkende naturlige plantebaserede ingredienser og indeholder et højt fibre- og proteinindhold.

Hvad koster EatSmart365?

EatSmart365 koster 315 kroner per pakke. I hver pakke er der til 16 måltider, hvilket svarer til cirka 20 kroner per måltid.

EatSmart365 Anmeldelse

Mange kender sikkert til det at have en travl hverdag, hvor man ofte ender med at spise på vejen, hvilket nemt kan resultere i usunde og næringsfattige måltider.

Med EatSmart365 kan du, med god samvittighed, spise på farten eller blot nyde en lækker shake i ro og mag. Dog skal vi huske på, at når det kommer til smagsløgene, så er disse individuelle, hvorfor vi hverken kan eller vil garantere, at EatSmart365 er noget for dig.

EatSmart365 er lavet på naturlige plantebaserede og uforarbejdede ingredienser, hvilket sikrer, at du får et måltid, som er fyldt med gode næringsstoffer, vitaminer og mineraler.

Udover at være 100% plantebaseret er måltiderne fra EatSmart365 veganske og laktosefrie, hvilket gør, at EatSmart365 er noget langt de fleste kan være med på.

I denne anmeldelse gennemgår vi EatSmart365 prøvepakken, hvilken indeholder 12 måltider fordelt ud over 6 forskellige smagvarianter:

 • Wild Blueberry
 • Sweet Raspberry
 • Cool Coconut
 • Fresh Coffee
 • Smooth Chocolate
 • Sunny Banana

Pakken kan købes for 299 kroner.

Fordele ved EatSmart365

 • Hurtigt og nemt mættende måltid.
 • 100% plantebaseret – reducerer CO2.
 • Indeholder udelukkende naturlige ingredienser.
 • Har et højt fibreindhold, hvilket giver en god mæthedsfornemmelse.
 • Supergodt alternativ til det usunde mellemmåltid.
 • Måltiderne er lavet efter anbefalinger fra de danske fødevare- og sundhedsmyndigheder.
 • Tilfredshedsgaranti – refundering af dit køb hvis du ikke er tilfreds.

Ulemper ved EatSmart365

 • Det er ikke garanteret, at du vil kunne lide alle smagsvarianter.
 • Konsistensen kan være en showstopper, da den ikke er helt lind.
 • Poserne er meget store, så det bliver pludseligt noget dyrere, hvis du gerne vil variere smagsvarianterne.
 • Alle måltider kommer i pulverform, så det kan godt blive ensformigt at skulle drikke hvert måltid.
 • Giver ikke den samme tilfredshed som ved et almindeligt måltid, da der ikke er forskellige konsistenser.

Først og fremmest er vi meget positiv overrasket over, hvordan indpakningen tager sig ud! Det hele fremstår meget kvalitetsbevidst og signalerer, at der er tænkt over selv de mindste detaljer. Særligt vil vi gerne fremhæve den vedlagte brochere, hvilken indeholder beskrivelser af de forskellige smagsvarianter, fremgangsmåder og ideen bag EatSmart365. Den er lavet i lækkert materiale og er grafisk flot udført.

I en prøvepakke er der seks forskellige smagsvarianter, hvilke er nævnt tidligere, en shaker, en ske og en brochere. Hver pose har en farve, hvilken giver associationer til den pågældende smag, og når man åbner poserne, dufter de ligeledes som den pågældende smag.

eatsmart 365 shaker
pandekager 365 eatsmart

EatSmart365 hvad er det lavet af?

Alle måltider fra EatSmart365 er lavet på plantebaserede ingredienser, og hver smagsvariant har én hovedkomponent, som er den smag, der er fremtrædende. Hvert måltid er nøje afstemt, således at du sikrer, at du får dine daglige vitaminer, mineraler, kulhydrater, proteiner og fibre.

EatSmart365 har især et højt protein- og fibreindhold, så du føler dig mæt i længere tid. I alle måltider indgår der; havregryn, chia frø, hørfrø, ærter, ris, rapsolie, solsikkefrø, havtorn, inaktiv gær, mandler, solbær og birkesukker.

Vi er også ret vilde med, at hver gang du indtager et måltid fra EatSmart365, kan du nemt holde styr på, hvor mange kalorier du indtager, eftersom det er afmålt efter portioner og ikke kun gram – du slipper altså for vægten, hvis du er en af dem, som gerne vil holde med kalorierne.

Hvordan “tilberedes” EatSmart365?

Man skulle ikke tro det, men med EatSmart365 har du et måltid på under 30 sekunder. Tilsæt blot pulveret til en flydende væske, i form af vand eller mælk, og ryst kraftigt i 10 sekunder – vupti så er der serveret. Det anbefales, at tilføje 4 skefulde af pulveret til 400 ml væske. Vi tilsætter dog lidt mere pulver for en lidt tykkere konsistens, men dette kan justeres efter smag og behag.

Vi har eksperimenteret lidt med at blande de forskellige smagsvarianter, og vi kan klart anbefale, at du prøver at blande “sunny banana” med enten “cool coconut” eller “smooth chocolate”! Selvom det anbefales at blande pulveret op med vand eller mælk, kan du sagtens slippe fantasien løs og prøve dig frem – det er kun fantasien, der sætter grænser. Pssst, hvis du gerne vil have et sundt måltid forklædt i en syndig indpakning, så kan vi fortælle, at pulveret sagtens kan bruges til at lave pandekager.

EatSmart365 smagsvarianter

Vi har været så heldige at smage alle de forskellige varianter fra EatSmart365, og vi har da vores klare favorit, men vi må dog også erkende, at det ikke er alle varianterne som vi er lige begejstret for smagsmæssigt. Vores personlige favorit er “sunny banana”, som både dufter og smager af bananer. Vi synes, at denne variant egner sig særlig godt til at blande op med mælk, og hvis det skal være lidt ekstra, kan du med fordel tilsætte dine yndlingsbær – mums siger vi bare!

Samlet vurdering af EatSmart365 – hvad kan gøres bedre?

Som vi startede med at skrive, så er smag en individuel ting, så selvom vi er ret så begejstrede for EatSmart365, betyder det ikke, at du nødvendigvis deler samme begejstring. Vi skal dog til det, og vi har valgt at give EatSmart365 en sølvmedalje. Vi er vilde med konceptet og ideen om at skabe et sundt og næringsrigt måltid som et alternativ til det usunde valg.

Selvom vi er klar over, at EatSmart365 skal være en erstatning for det usunde valg, er det dog ikke det sammen som at spise en chokoladebar. EatSmart365 brander sig selv på, at det skal være sundt, og det kan smages.

Det er ikke sidste gang, at vi har tænkt os at vælge det sunde alternativ til et mellemmåltid i form af EatSmart365.

Læs også vores anmeldelse om HelloFresh Anmeldelse – Kan det betale sig?, Eat Grim Anmeldelse – Mere bæredygtigt kan det ikke blive og Wally and Whiz anmeldelse – Gourmet-vingummi til julebordet

Skriv en kommentar