Lunar Bank Virker det? Ulemper/Fordele ved Lunar. Nyt om positiv rente.

fordele ved lunar bank

Lunar Bank hvad er det? Lunar er en teknologisk platform, som har til formål at overskueliggøre økonomiske omkostninger og indtægter for brugerne.

Førhen kaldte man lunar blot en app til at få styr på økonomien, men det er nu officielt at de har modtaget deres banklicens.

Fordele ved Lunar? Et af de væsentligste fordele ved Lunar er at det er et super brugervenlig og overskuelig platform til håndtering af økonomi. Der er også kommet noget helt nyt vedrørende positiv rente, som vi går i dybden med i artiklen.

Hvad kan jeg bruge Lunar til? Du kan opbevare penge, låne penge og håndtere andre finansielle omkostninger samt indtægter på en brugervenlig og overskuelig måde, og som noget helt nyt så kan du investere i andre virksomheder.

Er Lunar så en bank? Ja, Lunar er officielt en bank, og den første bank i Danmark, som ikke har nogen fysisk placering, men hvor alt sker online.

I det følgende vil vi give en helhedsvurdering og anmeldelse af Lunar.

Artiklen er skrevet på baggrund af samtaler med lunar personalet, anmeldelser og personlige erfaringer fra forskellige brugere af Lunar. Artiklen vil forsøge at ændre sig i takt med Lunar’s ændringer.  Vi er ikke i direkte samarbejde med Lunar eller deres personale. Du kan besøge Lunar siden her.

Virker Lunar som en bank?

Ja, Lunar virker som en fremragende løsning, men der er også ulemper med banken.

Vi har førhen lavet en artikel om Lunar, og vi vurderede det til at det er op til den enkelte hvorvidt Lunar kunne bruges som en bank, da Lunar dengang havde større ulemper.

Nu hvor de officielt har modtaget deres banklicens, vægter fordelene højere end ulemperne, dermed vil vi vurdere det til at vi godt kan anbefale Lunar som bank.

En kæmpe ulempe som vi stadig vil pointere er, at der er kommet meget lang kø og ventetid på kundeservice, og oftest kan de ikke svare på et mere dybdeliggende spørgsmål. Du kan besøge Lunar hjemmeside her.

Er du også en af dem, som har hørt om Lunar? Hvordan kan man undgå at høre om dem? Snapchat annoncerne, og busstopstederne har spredt Lunar’s budskab over hele Danmark.

En ting, som de har formået at ramme plet, er deres måde at reklamere på, men selv efter alt den markedsføring, så er man er stadig lidt usikker på, hvad det egentlig er.

Man forsøger sig frem ved at kontakte dem. En ung og energisk medarbejder  åbner chatten fyldt med glade emojis, og vedkommende er parat til at besvare alle dine spørgsmål.

Efter at have fået svar på spørgsmålene, efterlader det hele dig med endnu et spørgsmål… Er det hele for godt til at være sandt?

I denne artikel vurderer vi Lunar ved at kigge på de væsentligste fordele og ulemper. På den måde kan du selv bedømme, om du vil skifte bank til Lunar. Det skal dog siges, at de gode sider i netop denne artikel vægter højere end de fleste ulemper, som er at finde.

Fordele ved Lunar

 • Lunar er ekstrem brugervenlig, og brugen af det giver et fantastisk økonomisk overblik.
 • Gemmer kvitteringer elektronisk og inddeler dem i kategorier.
 • En innovativ måde at håndtere penge på, som muligvis bliver en standard for vores måde at drive bank på.
 • VISA kort, app-installation og konto er helt gratis.
 • Alt sker gennem din smartphone, hvilket gør det nemmere for de fleste.
 • Du kan investere med appen nu, og der er en indbygget aktiesparekonto på over 100.000 kr.-
 • I tilfælde af konkurs er du forsikret op til 750.000 kr.-
 • Gratis tjenester og gaver.
 • Positiv rente op til 50.000 kr.-

Ulemper ved Lunar

 • Unge ufaglært kundeservice, medfører at de ikke kan besvare avancerede spørgsmål. Såsom Lunar Invest og Lunar business, der skal du i særlig kontakt med nogle.
 • Der er stadig nogle funktioner som kræver optimering og forbedringer, samt enkelte tekniske problemer med Lunar app, som kræver opdatering.
 • Du kan ikke lave transaktioner til udlandet. Derfor kan du ikke benytte dig af SWIFT eller IBAN nr.
 • Du må under ingen omstændigheder anvende privatkonto til erhvervsmæssig brug. Det skal i stedet foregå gennem Lunar business (204 kr.- om måneden)
 • Indsættelse af kontanter er ikke muligt.
 • Deres investeringsplatform er oftest lukket.
lunar bank google play
lunar bank app store

Lunar formår at skabe en bank kun ved brug af en app, og det siges at være ret effektivt. De har anskaffet mange kunder på exceptionel kort tid. Kunderne oplever stor tilfredshed ved brugen af Lunar, som de gang på gang formår at vedligeholde.

Sidst, men ikke mindst, så reagerer de på deres feedback, og de gør de ting, der skal til for hele tiden at blive bedre. Kort sagt, så er der kæmpe potentiale i Lunar. For en sikkerhedsskyld henvender vi til Lunar’s egen hjemmeside omkring de fleste henvendelser FAQ. Lunar.

Lunar Bank Positiv rente

I 2020 indførte Lunar en negativ rente for deres bruger som har 250.000 kr.- indestående i banken (0.6%), vi har valgt ikke at betragte det som en betydningsfuld ændring eller ulempe.

Først og fremmest fordi alle banker stort set har nogle former for negativ rente. Derudover er målgruppen for Lunar arbejdsklassen og mellemklassen, derfor mener vi, at det ikke har stor nok indflydelse til at vi inkluderede det i artiklen.

Til gengæld har de fundet på en måde at modkæmpe dette. En Lunar Bank positiv rente strategi.

Du kan læse mere om Lunar Bank Rente her på deres egen hjemmeside.

Herunder forklarer vi hvordan den positive rente fungerer.

Til alle de personer som har 50.000 kr.- indestående på deres Lunar bank konto får netop nu en positiv rente på 0.5%.

Har man over 50.000 kr.- vil man få 0.5% positiv rente på de første 50.000 kr.- og 0% rente på de resterende op til 250.000 kr.-, så vil man sku betale 0.6% i rente for alt efter 250.000 kr.-

I forlængelse af dette, behøver man ikke engang at skifte bank, man skal bare have penge i en Lunar Bank konto. Så i princippet kan du oprette en konto på Lunar, og indbetale 50.000 kr.- og så modtage 0.5% i rente månedigt. Kontoen er helt gratis at oprette, og du får også tilsendt VISA-kort gratis.

Der er gode grunde til at være skeptisk

Før du vælger at kaste dig selv ud i at bruge Lunar, vil vi gøre dig opmærksom på, at det stadig er et nyt koncept. Derfor kan man ikke vurdere, hvordan fremtiden kommer til at se ud for dem.

Lunar’s strategi har været meget effektiv og veltænkt. Starten på det hele var blot ud som en app hvori økonomien kunne overskueliggøres. De belønnede nye medlemmer med deres payback system, hvilket betød at sidst på året fik et % af deres beløb tilbage, afhængig af hvor meget der var tilbage på deres bank hver måned.

Desværre for kunderne stoppede de payback systemet, da de nu har indsamlet kunderne. Til gengæld har de lige oprettet et helt nyt positiv rente strategi for Lunar bank. Du kan læse om det her i artiklen eller på deres Lunar hjemmeside.

Platformen er utrolig brugervenlig, men dog er den stadig ikke opdateret, mange oplever at markedet tit er lukket, og at deres transaktioner ikke går igennem.

Udover det, skal de vente 1-3 dage for at indsætte penge i deres investeringskonto, hvilket kan være en ulempe for dem som vil investere her og nu.

Sidst men ikke mindst, har mange kunder fået oplevelsen af at Lunar personalet er begyndt at “slappe lidt mere af”, efter de har anskaffet deres banklicens, og de nu er på den sikre side.

Kunderne oplever længere ventetid end normalt, og personalet har oftest svært ved at svare på avancerede spørgsmål omkring f.eks. investeringsplatformen eller forsikringen.

Det kræver mange gange at kunderne bliver viderestillet til en som kan svare på spørgsmålet, og i nogle tilfælde kan det bunde ud i “Personen som kan svare på din henvendelse, er desværre ikke på arbejde, prøv at ringe igen i morgen.”

Vi vil til sidst nævne at, vi har førhen været meget skeptiske omkring Lunar, og om fordelene ved Lunar var betydningsfulde nok til at kunne konkurrer mod de andre banker og de andre økonomiske platforme der er på markedet, men vi er så småt blevet overbevist om de positive fordeles indflydelse.

Vi vil runde artiklen af med at sige, at Lunar på trods af enkelte ulemper har formået at skabe en fantastisk og innovativ løsning til håndtering af økonomi.

Reletaerede emner: Virker måltidskasserne fra HelloFresh? (Anmeldelse), Fedtfrysning Virker Det? (cooltech fedtfrysning) og Virker VitaePro?

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Informationer deles med tredjepart. Se privatlivspolitik for mere information

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Informationer deles med tredjepart. Se privatlivspolitik for mere information