lendo lån
Hvad er Lendo?

Lendo er en låneformidler. Lendo fungerer som et mellemled mellem banken og kunderne, og det er ikke dem som tilbyder lånet.

Hvordan virker det?

Det virker således, at du udfylder spørgeskemaet på deres hjemmeside, og så vil de videreformidle dine personlige skatteforhold og økonomiske situation til deres samarbejdspartnere.

Hvem er Lendo I samarbejde med?

Deres samarbejdspartnere på nuværende tidspunkt er AcceptLån Santander Consumer Bank, AL Finans, Basisbank, Diba Billån, Entercard, Express Bank, Ikano Bank, Modus Finans (en del af Facit bank), Fellow Finance, LånLet, MiniFinans, Resurs bank og Sparxpres.

Hvad er kravet for at jeg kan bruge Lendo?

Du skal som minimum være 18 år gammel, og have fast bopæl i Danmark. Du skal også have en minimum indkomst på 60.000 kr.- om året. Du må ikke være registreret i RKI eller DBR.

Hvad er sandsynligheden for at jeg får et lån?

Det afhænger af ens skatteoplysninger og ens økonomiske forhold. Der er mange faktorer som afhænger af godkendelsen. Hvis din årlig indkomst er højere end 60.000 kr.- om året, og du intet lån har i forvejen, har du fin mulighed for at få tilbudt et lån.

Er jeg forpligtet til at tage lånet efter ansøningen?

Nej det er man ikke. Du får muligvis et tilbud fra Lendos samarbejdspartnere, og derefter kan du selv vurdere hvorvidt du vil tage lånet eller ej.

Virker Lendo Lån

Ja, Lendo Lån virker som en fremragende løsning til at gøre det at søge lån nemt og brugervenligt. Der er få ulemper ved Lendo, men alle fordelene opvejer det, og derfor kan vi kun anbefale Lendo.

I det følgende vil vi gennemgå hvor effektiv Lendo lån er, og hvad fordelene og ulemperne er ved “lånet”.

Lendo kan bruges til hvilket som helst lån, alt fra grønt billån til privat samlelån. Spørgsmålet er vil det give det billigste lån, og nej, det vil det oftest ikke. Lendo er et godt redskab for både at spare din tid men også mindske besværligheden i at søge et lån, men om Lendo finder det billigste billån eller billigste lån generelt er oftest ikke tilfældet.

Fordele

 • Super hurtigt, nemt og effektivt.
 • Gratis ansøgning.
 • Samarbejde med mange partnere som kan tilbyde lån.
 • Du får svar næsten med det samme.
 • Telefonisk og chat support med gode åbningstider.
 • Hvis muligheden skulle opstå, at du får lån fra mange, kan du sammenligne dem alle og tage det bedste lån.
 • Ansøgningen er uforpligtende – du er altså ikke forpligtet til at tage et lån efter at have udført ansøgningen.

Ulemper

 • Hvis du ikke færdiggør ansøgningen, bliver du spammet med e-mails om at færdiggøre den.
 • Besværligt at ansøge om et nyt lån efter du har sendt første ansøgning.
 • Få lånemuligheder for folk som ikke er i overklassen.
 • En bank kan ikke tilbyde dig lån gennem Lendo men kan muligvis godt tilbyde dig lånet, hvis du kontakter dem privat.
 • Mindre muligheder for en personlig og skræddersyet plan.

Før du laver en lendo ansøgning

De mener selv, at man skal bruge Lendo fordi privatlånet varierer meget fra bank til bank, og at der kan være mange penge at spare hvis man får muligheden for at sammenligne lånetilbud fra flere banker på en gang. Det er korrekt, men problemet er bare at det er langt fra størstedelen som får lånetilbud fra mange forskellige banker på en gang.

Hvis din økonomi er indenfor arbejderklassen eller mellemklassen, så vil din lånemuligheder være begrænset, og derfor kan du faktisk ikke bruge Lendo til at sammenligne lån.

Som nævnt tidligere, er Lendo virkeligt brugbart, når det omhandler brugervenlighed og hastighed. I stedet for at du manuelt ringer til hver eneste bank og spørger efter et lån, så gør Lendo det for dig helt automatisk, men ulempen er at det bliver mindre personligt.

En bankmedarbejder kan godt skræddersy en låneplan for dig, hvis de får muligheden for at lære dig personligt bedre at kende, og hvorfor dine skatteforhold står som de gør.

Vi vil som hovedregel anbefale at du kontakter din egen bank først, altså der hvor du har din NemKonto, og hvis de ikke tilbyder en god løsning, så kan du altid forsøge med Lendo. Derudover anbefaler vi at du har styr på din egen økonomi hos din bank først, altså at du ikke har gæld og undgår negative renter.

Alternativt så kan du bare ansøge med Lendo fra starten; det skader ikke at forsøge. Ansøgningen er gratis, men når du først har søgt, er det meget besværligt at redigere i ansøgningen.

Det skal nævnes, at hvis du undervejs fortryder mens du laver ansøgningen, så slipper du ikke så nemt. For de vil spamme dig og rådgive dig til at få færdiggjort ansøgningen, så de kan videregive informationerne til deres partnere, som så kan finde et lån til dig.

Danmarks Billigste Billån 2021

Vi har testet os lidt frem med Lendo og andre banker. Vi ville gerne undersøge hvordan, det er muligt at få Danmarks billigste billån.

Vi startede med at lave en ansøgning på Lendo, hvor vi indstastede de forskellige oplysninger og gav Lendo adgang til en af vores skatteforhold (arbejderklassen).

Vi ville endda tilbyde at betale halvdelen af bilen kontant, mens den resterende halvdel kunne betales på 4-5 år.

Det resulterede i at vores testperson fik tilbudt 3 lånetilbud, hvor dem fra Al Finans tilbød det bedste.

Herefter kontaktede vi 3 andre banker manuelt og spurgte om de kunne gøre det bedre end det Al Finans tilbød gennem Lendo. Svaret på 2 af bankerne var nej, mens Resurs Bank godt kunne tilbyde et lån, men det ville faktisk være næsten det samme lån, med kun få enkelte besparelser.

Det viste sig at Lendo formåede at anskaffe os et hurtigt, nemt og et af de billigste lån til vores bil.

Beregningseksempel

Hvis vi undersøger Lendos billån, så er der mange som tror at Lendo tilbyder det billigste billån i 2021, ud fra deres “beregningseksempel”, men det skal huskes at det blot er et beregningseksempel

billigste billån 2021 beregningseksempel

Først når du har indtastet alle dine oplysninger og givet dem adgang til dine skatteforhold, kan de efter noget tid afgøre hvilken lånepartnere som er interesseret i at have dig som kunde.

Samlet vurdering – Hvad kan gøres bedre?

Lendo er uden tvivl et fantastisk værktøj til at få et estimat af de forskellige låne tilbud der er. Om det er huslån, privatlån eller billån, så er værktøjet effektivt til at finde den bank som tilbyder dig det bedste lån.

Der er kun to ting vi vil mene Lendo kunne gøre bedre.

Først og fremmest er optimering af låneberegneren. Lånemulighederne er ikke spor fleksibel, hvis man ikke har tip-top økonomi. Det kan sagtens være at banken afviser dig gennem Lendo platformen, men var du til et møde med bankmanden/kvinden, fra den samme bank som afviste dig gennem lendo, kunne de godt finde på at godkende dig.

For det andet blev vi hurtigt trætte af deres emails og beskeder, efter vi ikke færdiggjorde vores ansøgning. Det er fint at påminde en om at man ikke færdiggjorde den, men gør man det 5-6 gange i løbet af 2-3 uger, så presser man for meget på.

Udover de to ting, vil vi varmt anbefale Lendo værktøjet, da det tjener dets formål og gør et fremragende arbejde i at finde lånemuligheder.

Læs også om vores Lunar Bank anmeldelse og se vores kategori Bank, Økonomi Og Finans

Artiklerne på VirkerDet.dk bestræber sig på at generalisere ud fra evidensbaseret viden, primært systematiske oversigtsartikler og metaanalyser. Afhængig af produktet, vil der også tages højde for en kombination af lavere rangerede studier, personlige erfaringer og helhedsvurdering. Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Dette websted er beskyttet af ReCaptcha og Google's Privatlivspolitik og Vilkår for anvendelse.