Ladybox Anmeldelse – Bedste Beautyboks på Markedet

Hvad er Ladybox?

The Ladybox er et abonnementsløsning hvor man får en forkælelsesboks til 179 kr.- om måneden.

Hvad kan man forvente at få i en The Ladybox?

Man kan få 5-8 beauty- og plejeprodukter med en samlet værdi på mindst 550 kr.- Herunder kan produkterne være hud- og hårpleje, snacks, interiør, makeup og diverse helse og skønhedsprodukter.

Hvordan fungerer The Ladybox?

Boksen bestilles over deres hjemmeside, hvorefter du modtager en bekræftelse. Betalingen trækkes d. 1 og boksen afsendes mellem d. 15 og 17 i måneden. Den første boks afsendes kort tid efter oprettelse.

Virker Ladybox?

Ja, The Ladybox virker. Du får en månedlig boks med varierende produkter til et af markedets billigste priser i 2022.

Du får meget for pengene og ingen binding, men ulempen kan være, at du risikerer at betale for produkter, som du ikke bruger. Der er ingen garanti for at modtage produkter indenfor en af de specifikke produktkategorier.

Du er helt sikkert bekendt med abonnementsløsninger – Vi støder ofte på det ved digitale- og elektroniske produkter, men abonnementsmarkedet har efterhånden spredt sig ud til alle former for varer og ydelser.

Beautybokse på abonnement er for eksempel et af de helt store trends på markedet i øjeblikket, og Ladybox er en af de nyere piger i klassen.

Måske du kender Ladybox fra Løvens Hule, hvor Løverne dog valgte ikke at investere i firmaet. Sidenhen har de dog fået skabt en virksomhed, der fokuserer på at tage ansvar for miljøet og forsøger kun at tilbyde miljøvenlige og økologiske produkter.

Denne artikel vil derfor forsøge at skabe et overblik over fordelene såvel som ulemperne ved beautyboksen, og derudover hjælpe dig videre i din beslutning om, hvorvidt et af markedets abonnementsbokse skal være din næste tilføjelse for at forkæle dig selv.

Fordele ved Ladybox

 • Ingen binding og gratis fragt.
 • Velkomstgave ved oprettelse
 • En månedlig beautybox fyldt med spændende livsstils-produkter
 • Mulighed for at afprøve nye produkter/mærker og finde nye favoritter
 • Høj værdi for pengene – ofte over det dobbelte af prisen, samt mulighed for tilkøb.
 • 14 dages fortrydelsesret efter du har modtaget din ladybox
 • Point system, hvor pointene kan bruges til at få ekstra rabat på produkter i Ladyshoppen
 • Når du inviterer en veninde, vil hun få 70 kr. rabat på sin første boks, og du får et gavekort på 100 kr. til Ladyshoppen

Ulemper ved Ladybox

 • Melder du dig ind mellem d. 1 og 17, så opkræves du for to beautybokse
 • Risiko for at abonnere og betale for produkter, du ikke ikke bruger
 • Ingen gennemsigtighed i forhold til produkter og produktkategorier for fremtidige bokse
 • Forbrugere glemmer ofte at afmelde abonnementer, der ikke længere bruges eller ønskes

Hvad kan du forvente ved køb af ladyboxen?

Indholdet af beautyboksen varierer meget fra hver måned, men man kan overordnet forvente en boks bestående af 5 til 8 produkter.

Produkterne kan være alt indenfor hud- og hårpleje, snacks, interiør og make-up, men uden garanti for, at boksen indeholder produkterne indenfor alle kategorierne.

Boksen vil dog altid have en samlet værdi på minimum 550kr., hvilket vil sige, at man får over dobbelt så meget for pengene.

Boksen vil altid indeholde mindst 4 full size produkter, og indholdet af boksene passer til et bredt udsnit af alle kvinder – uanset mørkt eller lyst hår, sensitiv eller normal hud, 50 år eller i 20’erne.

Derudover så har man muligheden for at udfylde en profil på deres hjemmeside med oplysninger om hudtype, hårfarve og alder mv.

Profilen bruges til at tilpasse beautyboksen til den specifikke kunde, men kun hvis dette er muligt. Gennemsnitligt får alle kunder den samme boks, dog tilpasses de altid efter sæson.

Det betyder for eksempel, at du kan få solcreme om sommeren og fugtgivende håndcreme om vinteren.

Hvad kan en Ladybox bestå af?

På ovenstående billede ses et eksempel på indeholdet i en Ladybox. Boksen var juni udgaven og indeholdt 6 produkter samt en velkomstgave bestående af en Shower Gel.

Udover en fin boks, der kan genbruges til opbevaring, havde månedens boks fokus på ansigtet og at pleje huden både inde- og udefra. Boksen bestod af produkter fra GOSH, Floss, Daily Concepts, Ziaja, Pudderdåserne og Wellexir, herunder en fugtgivende creme, ansigtstoner, læbepomade, øjenbrynsserum, Aloe Vera sæbesvamp samt kollagen brusetabletter.

Får du mere for pengene end en beautyboks?

Udover ladyboxen får du som medlem ved Ladybox ekstra fordele. Du bliver medlem af Club Ladybox, som giver dig adgang til særlige medlemstilbud, tilkøb af produkter til din Ladybox og masser af inspiration. Tilkøbene sendes gratis med i din månedlige Ladybox.

I Club Ladybox har de derudover et point system, hvor pointene kan bruges til at få ekstra rabat på produkter i Ladyshoppen. Man optjener point således:

1. Ved at være medlem i længere tid – Opnå højere medlemsniveau
2. Via forskellige events og kampagner, som kommunikeres ud til medlemmer af Ladybox
3. Anmelde dem på Trustpilot og skrive en mail om dette til kontakt@theladybox.dk (100 point)
4. Købe produkter i Pointshoppen
5. Anmelde produkter i shoppen (10 point)

Du kan se mere information omkring dette på deres hjemmeside.

Hvilke brands samarbejder Ladybox med?

Sammenligning med andre beautybokse på abonnement

Beautyboksen på abonnement kom første gang på det danske marked i 2012, og sidenhen er der kommet flere og flere virksomheder på markedet med hver deres sammensætning af bokse og produkter. Nedenstående afsnit vil forsøge at belyse, hvilke andre beautybokse, der tilbydes som abonnementsløsning, og hvordan Ladybox adskiller sig fra disse.

Goodiebox var den første beautyboks på abonnement i Danmark og har længe været den største producent på det danske marked. Goodiebox tilbyder en boks med 5-7 beautyprodukter. Produkterne kan her være makeup, skincare, hårpleje og dufte. 

Prisen står til 199kr. om måneden, hvor kassens værdi altid har en minimumsværdi på 650kr. Dog vises der tidligere bokse på hjemmesiden, som har haft en værdi på hele 1000-1200kr.

Overordnet set har Ladybox og Goodiebox mange ligheder. Begge har pointsystemer, ingen binding, gratis fragt, fortrydelsesret og adskiller sig primært på pris og produkter i boksen.

Little Purple Box er en high-end beautyboks med produkter af høj kvalitet, som indeholder mindst 5 produkter. Produkterne kan være alt fra makeup, hudpleje, hårpleje, parfume eller lignende i enten full size, travel size eller eksklusiv sample size. Mindsteprisen står til 329kr. med en minimumsværdi på 850 kr. pr. boks. Dog er der mulighed for andre typer abonnementer.

Den væsentligste forskel på Ladybox og Little Purple Box er prisen, hvor Ladybox opererer med billigere muligheder og flere full size produkter pr. boks.

SuriSuri er en beautyboks med udelukkende koreanske hudprodukter. Boksen indeholder 1-2 full size produkter, forskellige deluxe miniprodukter, kvalitetsmasker og almindelige prøver. Prisen står til 219kr. inkl. fragt og uden binding.

Ved sammenligning af Ladybox og SuriSuri er en af de primære forskelle, at SuriSuri kun indeholder hudprodukter, hvorimod Ladybox består af flere produktkategorier. Derudover er Ladybox fortsat den billigste abonnementsboks.

Hvad siger forbrugerne om konceptet?

Som tidligere nævnt, er Ladybox en af de nyeste udbydere af beautybokse i Danmark. Det betyder derfor også, at Ladybox ikke har nær så mange anmeldelser på Trustpilot som andre beauty- og skønhedsbokse.

Men deres nuværende 239 anmeldelser giver dem dog en flot score på hele 4,7! Størstedelen af deres anmeldelser har derfor været positive. Flertallet fremhæver gode oplevelser med deres kundeservice, og derudover pointerer kunderne, at produkt-erne er kvalitetsbevidste, varierende og åbner deres øjne op for nye produkter og brands.

De få negative anmeldelser består af dårlige oplevelser med leveringstiden eller utilfredshed med størrelsen af produkterne i beautyboksen.

Overordnet set giver deres Trustpilot et godt førstehåndsindtryk, men det er værd at forholde sig kritisk til den høje score, så længe Ladybox stadig er relativ ny på markedet. Sammenligner man for eksempel Ladyboxs Trustpilot med deres primære konkurrent, Goodiebox, sættes deres høje score i et andet perspektiv.

Goodiebox har eksisteret på Trustpilot siden 2014 og har en samlet score på 4,7. Det vil sige, at de to virksomheder i realiteten har den samme fremragende score. Men ser du må antallet af anmeldelser, vil du opleve, at Goodiebox har hele 2679 anmeldelser på nuværende tidspunkt – 90% af dem består af 5 stjerner!

Skal du have et Ladybox abonnementet?

Ladybox er et rigtig godt alternativ til en månedlig beautybox fyldt med spændende livsstilsprodukter. Ladybox giver dig spændende og lækre produkter hver måned til en god pris, uden binding og altid med gratis fragt.

Det er en god mulighed for dig, der gerne vil lære nye produkter og brands at kende – Og ikke har lyst til at betale fuld pris i butikkerne uden at vide om produktet eller mærket faktisk er noget, du ville få brugt i din hverdag.

Du sparer altså penge ved at tilmelde dig et abonnement, fordi virksomhederne køber produkterne til indkøbspris og får mængderabat.

Her har de mulighed for at give dig ekstra værdi for pengene, hvorimod du hurtigt ville kunne betale det dobbelte, hvis du selv gik ud og shoppede de samme produkter.

I forhold til ulemperne vurderer vi, at de ikke vægter tungt nok sat op mod alle fordelene. Derfor vil vi gerne anbefale Ladybox!

Her råder vi dig derimod til blot at vurdere, hvorvidt du faktisk vil få glæde af at prøve forskellige produkter, eller om du er mere tilhænger af at anvende produkter, som du har kendskab til i forvejen.

Derudover burde en væsentlig overvejelse også være om indholdet i realiteten er noget for dig. For er du en af dem, der helst vil have en beautyboks udelukkende eller primært bestående af makeup, så er Ladybox ikke den rette boks for dig.

Ladybox eller Goodiebox?

Ser vi på sammenligningen af Ladyboxen og de andre udbydere, vurderer vi, at Ladybox og Goodiebox er de fortrukne beautybokse i den gældende prisklasse.

Står du mellem Ladybox og Goodiebox, vil du opleve utrolig mange ligheder mellem de to bokse. De få områder, hvor boksene differentierer sig, er for eksempel ved produktkategorierne.

Hvor Ladybox kan indeholde snacks eller interiør, kan Goodieboks indeholde dufte. Dette kunne derfor indgå i en af dine overvejelser, hvis du står med valget mellem de to bokse.

Derudover koster Goodiebox 20kr. mere end Ladybox, men har modsat en minimumsværdi på 650kr., hvor Ladybox har en på 550kr. Et godt råd til dig, der står mellem Ladybox og Goodiebox, er at besøge begge hjemmesider og tage et kig på tidligere bokse. Dette kan give dig et godt indtryk af, hvilke produkter og værdi, deres bokse kan bestå af.

De fleste udbydere har “ingen binding”, hvilket giver dig mulighed for at teste koncepterne af, inden du beslutter dig for, om du skal være medlem.

Dette vil sige, at selvom beautyboksene er en abonnementstjeneste, kan du sagtens bare bestille en boks og melde dig ud igen. På den måde kan du prøve de forskellige koncepter og finde din favorit, før du bliver fast medlem.

Bare husk at få afmeldt igen, så du ikke ikke risikerer at stå med et eller flere abonnementer, som du ikke ønsker eller har brug for.

Hvis du vil læse mere om Ladyboxen eller er klar til at bestille skal du blot besøge deres hjemmeside her.

Er du interesseret i at læse flere anmeldelser om helse og skønhedsprodukter? Så tag et kig på Vitaepro Virker Det? Blot en multivitaminspille eller Virker Sugarbearhair og Hairlust? eller kig vores kategori Helse, Skønhed og Kosttilskud

Samlet vurdering

The Ladybox fortjener guld, og det gør de fordi at de leverer kvalitet og kundetilfredshed på top niveau. Til de få penge om måneden får du fantastiske produkter som ikke er andet end suveræn.

The Ladybox er et af de bedste selvforkælelses bokse man kunne ønske sig. Så snart man får boksen, glæder man sig allerede til at se hvad der er i den næste. De har nemlig formået at gør hvert eneste boks utrolig spændene og kreativt.

The Ladybox opfylder alle køberens behov. Boksen er perfekt til dem som er nysgerrig efter hvad der er ude på markedet, til dem som mangler varians, til dem som søger efter noget de normalt aldrig ville købe, men som hurtigt kunne blive noget af ens daglig plejerutine, og til dem som gerne vil forkæle dem selv.

Vores varmeste anbefalinger fra VirkerDet.

Anmeldelsen er udarbejdet på baggrund af en dataindsamling af personlige erfaringer og oplevelser fra Ladyboxs forbrugere, tests af boksen såvel som en sammenligning af markedets udbud af beautybokse. Anmeldelsen vil ajourføres i takt med eventuelle ændringer ved Ladybox. Du kan besøge Ladybox her. Vi er ikke i direkte samarbejde med the Ladybox, og anmeldelsen er uopfordret.

Skriv en kommentar