Vil du gerne have en renere bil hver dag?

Vil du gerne have en renere bil hver dag?
En bilvask kan gøre underværker, hvis det er lang tid siden, din bil er blevet vasket. Men i et regnfuldt land som det danske går der desværre ikke lang tid, før en nyvasket bil er blevet beskidt igen. Byger, regnpytter og mudrede veje sværter bilen til i løbet af få dage, hvorfor pointen med en bilvask hurtigt forsvinder.

Det er træls for dig, der sætter pris på at have en ren bil i det daglige, mens det kan være en decideret pine for dig, der gerne vil have en ren og præsentabel firmabil hver dag. Hvis du gerne vil have en ren bil i din dagligdag, kan du hurtigt komme til at bruge mange penge på bilvask. Men hvad hvis der findes en anden løsning?


Har du brug for bilvask, og vil du gerne have en god pris og muligheden for at vaske din bil, når du vil? Så skal du overveje at købe bilvask på abonnement.

Hvad er bilvask på abonnement?


Bilvask på abonnement betyder kort sagt, at du kan få ubegrænset bilvask for et fast månedligt
beløb. Du kan få bilvask over hele landet, så du kan vaske din bil igen og igen, selvom du kører meget rundt i forbindelse med eksempelvis dit arbejde. Med bilvask på abonnement kan du vaske din bil, præcis når du vil, og du får ubegrænset adgang til at vaske din bil lige så meget, som du har lyst til – dog maksimalt to gange om dagen.

Hyppig bilvask passer på din bil

Der findes ikke noget som en flot bil, der lige er kommet ud af vaskehallen. En ren bil er en pæn bil, hvor lakken skinner, og hvor ruderne genskinner den blå himmel over dem. Men der er også andre gode grunde til at vaske din bil jævnligt. Vask af din bil er nemlig også vedligeholdelse af din bil. Det gælder især i årets regnfulde og kolde måneder, hvor skidt og snavs sætter sig over det hele, når du kører i din bil. På selv en kort køretur på en våd dag vil sand, jord og andet snavs sætte sit i karrosseri og på resten af bilen, og det er noget, der tærer på bilen. Det er især et problem om vinteren, hvor salt og sand spredes ud på veje for at forhindre glat føre. Her er især salt et problem for bilens undervogn, mens sand også kommer med sine egne problemer for bilen.

Skidt, snavs og salt kan give skader på både undervogn og lakken, og det er noget, der kan blive dyrt at få fixet. Derfor er jævnlig vask af din bil en god investering, da skidt og snavs vil blive fjernet, før det når at ødelægge din bil.

Slip for det hårde og tidskrævende arbejde med en bilvask

De fleste bilejere har prøvet at vaske bilen på egen hånd. Det er både hårdt og tidskrævende arbejde, og det er noget, der ikke altid er plads til i en travl hverdag, mens det heller ikke er sjovt at bevæge sig udenfor for at arbejde med koldt vand på en vinterdag.

Det gælder især for dig som erhvervsdrivende, der kræver en ren bil hver dag, men som ikke kan afsætte arbejdstid til at vaske biler manuelt. Netop her er en vaskehal guld værd, da du får en kvalitetsvask på bare få minutter, mens du slipper for det hårde arbejde. Med et abonnement på bilvask sikrer du således, at du får vasket din bil så ofte, som det er nødvendigt, da du slipper for den grufulde udsigt til at skulle klare arbejdet selv.

Skriv en kommentar